MUŠKARAC NIJE PRAVI AKO NE BIJE ŽENU Dalila sada vara muža, a ovako je pre par godina zgrozila javnost!
Printscreen

Dalila Dragojević, nekada Dalila Moreno nekada Mujić, koja se trenutno nalazi u rijaliti progrmu "Zadruga", danima šokira javnost javnom prevarom i ostavljanjem supruga, Dejana Dragojevića, koji je prisiljen da je gleda sa ljubavnikom.

Mnogi su iznosili razne teorije o ovom paru koji je važio za jedan od najskladnijih. Naime, smatrali su da je u pitanju dogovoren scenario kako bi Dejan ispao žrtva i otišao kući sa najmanje drugom nagradom, ali i - Dalilom.

Međutim, izgleda da je sve istina, a njegovu patnju je postalo preteško gledati.

Filip Car zaveo je Dalilu toliko da su se već, kako se sumnja, prepustili akciji ispod pokrivača iako je njen još uvek zakonit suprug Dejan samo par metara od njih. Međutim, ovo nije Dalilin prvi javni skandal.

MUŠKARAC NIJE PRAVI AKO NE BIJE ŽENU Dalila sada vara muža, a ovako je pre par godina zgrozila javnost!

Dok je učestvovala u rijalitija “Parovi” bila je u ljubavi sa Mladenom Vuletićem za kog se uvek govorilo da je “žestok momak”, dolazilo je do raznih sukoba. Njihove žučne svađe završavale su se i udarcima, ali ono što Srbija nikad neće zaboraviti jeste Dalilina izjava o muškarcima koji tuku svoje žene.

U razgovoru sa tadašnjim partnerom, Dalila je izjavila da je normalno da muškarac tuče žene, zbog čega je javnost zanemela i niko nije mogao da veruje da je upravo jedna žena tako nešto rekla.

- Ti da živiš sa nekim, rodiš dete i da tu ženu nikad ne udariš. To mi ne može reći ni jedan pravi muškarac da svoju ženu nikad nije udario zbog nečega. Nikad se to nije desilo. Samo p*čke mogu reći: “Nikad ja svoju ženu nikad udario”, ma ajde ne s*ri - rekla je Dalila tada i izazvala bes cele ženske populacije.

Pogledajte scenu o kojoj je brujala Srbija:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Шумадинац

28.10.2021 15:38

Луда муслиманка, протерати из Србије

lombardo

31.10.2021 03:01

A ti si bas neki pametan cim se bavis dalilom