MNOGO MI JE ŽAO DEJANA Mina Vrbaški oplela po Dalili: Svima nam je moralisala, a sad...
Foto: Youtube/Printscreen

Na programu RED televizije je još jedno izdanje emisije ''Pitam za druga'', a Ana Radulović i Panda večeras su ugostili atraktivnu bivšu zadrugarku Minu Vrbaški.

Mina je sada u svom maniru, bez dlake na jeziku, prokomentarisala aktuelnu ljubavnu dramu Dalile, Cara i Dejana, pa žestoko potkačila Dragojevićku.

- Prosto nemam reči za takvu osobu. Devojka koja je držala predavanje, osuđivala, svima nama moralisala, i onda dođe neka tamo osoba B, koja ne vrednuje ni svoju porodicu ni žene generalno i onda ta žena ostavlja svog muža javnio pred njim, ladno. Bilo mi je toliko žao Dajana sinoć, i u trenucima kada ona govori ova je pesma za Dejana, a on plače... Odjednom je počela i da pije alkohol, do ove Zadruge nije pila - priča Mina.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Prvo sam imala teorije zavere, ali to je suludo kad vidim koliko dečko plače. Car samo želi da dobije nešto što je u nekom trenutku neosvojivo. Ovo će se završiti kao sa Sandrom Čaprić, samo će duže da traje. Ovo što se dešava Dejanu je dobro za nejga, on je mlad dečko. On i Dalila su previše jedno drugog idealizovali, bilo je tu ljubavi, ali mislim da jednostavno tu ljubav su izgradili zbog podrške. Nisu oni bili toliko srećni. On je samo neiskusan, ali bolje sada da te stvari prebrodi tamo, kada izaće shvatiće da ti je porodica na prvom mestu. Niko ne sme da ti poremeti odnos sa majkom i bratom. Mnogo mi je žao Dejana - zaključila je Mina Vrbaški.

ISKEŠIRALA 144.000 EVRA ZA LUKSUZNI PENTHAUS Stanija imala samo jedan uslov za kupovinu, evo šta je u pitanju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading