PRVO SUOČAVANJE NAKON POLJUPCA SA CAREM Dejan zamolio Dalilu da se ne ljubi sa Filipom ispred njega, evo šta je odgovorila!
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević je otpočeo razgovor sa Dalilom nakon što je saznao da su se ona i Filip Car poljubili. Dejan je zgrožen Dalilinim ponašanjem:

- Znači to je to - upotao je Dejan.

- Jeste - rekla je Dalila.

- Je l' to iskreno, šta je bilo sa onim što si govorila? Pogledaj me, nemaš šta da mi kažeš - rekao je Dejan.

PRVO SUOČAVANJE NAKON POLJUPCA SA CAREM Dejan zamolio Dalilu da se ne ljubi sa Filipom ispred njega, evo šta je odgovorila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- A šta bih ti rekla - upitala je Dalila.

- Nemaš ništa da mi kažeš, od onoga svega što je bilo, što smo imali, ti ništa - govorio je Dejan.

- Ne može čovek sa tobom da priča, ti praviš skandale. Bežiš kroz prozor, lomiš ruke, bacaš stvari - nabrajala je Dalila.

- Posle 4 i po godine tako se ponašaš - branio se Dejan.

- Upoznala sam novog tebe, ja sam tebi rekla da menjaš stvari, ti nisi ništa promenio što sam ti tražila - govorila je Dalila.

- A ti koja piješ noćas... Molim te samo da se ispred mene ne ljubiš i da ne radiš one stvari koje znamo da ćeš raditi. Ja sam u šoku- rekao je Dejan.

- Dobro, i ja sam u šoku isto, počelo je od igrice i eto - nastavila je Dalila.

- Ti bre ne možeš da se opereš, jednu stvar sam te zamolio. Fuj, kakva si - rekao je Dejan i otišao u pušionicu i krenuo da plače i šutira stvari.

TRPEO SAM PSIHIČKO I FIZIČKO NASILJE Marko Đedović priznao potresne detalje iz detinjstva, evo šta kaže o svojim roditeljima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rea

27.10.2021 14:39

Odvratne stvari se dešavaju!!Ovo je ispod svakog nivoa,a Pink sve to dozvoljava ne misleći na nečiji život!Morali bi da Dejana puste bez kazne da izađe dok ne bude kasno!Strašno je uništiti nečiji mladi život!!!