NAJVEĆI BLAM U RIJALITIJU IKADA! Dalila ispričala Matoroj šta je sve radila sinoć sa Filipom u izolaciji, javnost zgrožena njenim skandaloznim ponašanjem!
Printscreen

Dalila Dragojević je prišla Jovani Tomić Matoroj pa joj se poverila da se poljubila sa FIlipom Carom u toku noći više puta!

- Zadatak vas je još više vezao - rekla je Matora.

- Desilo se i to da smo se celu noć ljubili - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Koliko god to bilo surovo, bitno je da si iskrena - dodala je Matora.

- Ma on i ja ćemo spavati kod Mikija u rehbu, čak i kada napusitimo izolaciju, dok se ovo ne sredi. Glupo je da spavamo u sobi, a Dejan je tamo. Videla sam da je u gipsu - komentarisala je Dalila.

Podsetimo, Dalila je pred svima ostavila Dejana i odlučila da ne bude njegova žena.

Printscreen

 

- Ja mislim da sam dovoljno rekla. Ja više nisam njegova žena, to je kraj. Ja sam slobodna i mogu da radim šta poželim. Sada sam u braku samo na papiru. Ja ovako sigurno ne bih reagovala, ne znam od čega me to čuva! Meni je najveća borma sama sa sobom, to mi je najteže u životu. Ja sam bila u vezi, moj otac je rekao da ne zna kako je uspeo da se suzdrži kada je video da me je taj dečko udario i da sam ja prešla preko toga. To mi je jako teško palo, taj dečko me je posle i verio, ali ja nisam mogla sve to da podnesem, da trpim ta alkoholisanja, ali je opet bilo lepo dok je trajalo - plakala je Dalila.

- "Stidi se svoje sramote", "Ljubakaš se sa drugim dok ti je muž u gipsu i bolnici", "Sram te bilo!" - bili su samo neki od komentara besnih fanova Zadruge.

POBEGAO UČESNIK ZADRUGE! Hitno se oglasila produkcija i najavila tužbu, momentalno je diskvalifikovan!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

26.10.2021 14:12

To je sve maslo produkcije. Sram da ih bude

Rale

26.10.2021 14:20

Jednom klosarka uvek klosarka, bez imalo obraza, Dejan je za oboje taksena marka, prebolece on sve... a onda ce moci da bira zenske... samo napred Deki