DOBIJA NAKON ZADRUGE POSAO NA TELEVIZIJI! Isplivao snimak razgovora, Dalila namešta pobedu Dejanu, upletena i produkcija?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević je glavna tema pete sezone "Zadruge" zbog odnosa sa Filipom Carem i svojim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Ona je u jednom od razgovora ispred izolacije otrkila da nakon rijalitija ostaje u Beogradu, na televiziji, što je odmah pokrenulo buru komentara na društvenim mrežama.

- Ostajem u Beogradu - rekla je Dalila.

- Nemoj samo planovi da ti se promene - rekao je Filip.

- Pa dobro, ostaješ i ti u Beogradu? - upitao je Marko Đedović Filipa.

- Ma kakvi, idem u Crkvenicu - odgovorio je Filip.

- Idete malo na more, pa dođete u Beograd - rekao je Marko kroz smeh.

- Ja ostajem na televiziji da radim definitivno. U Beogradu jedan novi mali stan, neka garsonjera i autić. Onda kad Veliki šef napravi novi projekat, tu sam - pričala je Dalila o svojim planovima.

Od ovog razgovora digla se prašina da Dalila u stvari sve radi u dogovoru sa produkcijom i Dejanom, te da navodno "namešta pobedu" svom suprugu.

Da li će zaista Dalila raditi na Pinku nakon "Zadruge" ali i da li je ovo sve samo igra supružnika da bi došli do pobede, ostaje nam da saznamo.

PREKO TOGA NIJE MOGAO DA PREĐE! Otkriveno zašto je Milan Milošević tužio Mariju Kulić, izgovorila mu je ono što niko nikada nije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mile Jagodinac

24.10.2021 15:05

Naravno TV zapošljava rijaliti i zadrugu zvezde , kakve zvezde takav shou, ne hvala Ja gledam Džon Wayne i kauboji.

Šumadinac

24.10.2021 16:03

Lud vidi da je ovo smišljena igra ovejane Dalilile i genetskog prevaranta Dejana ! Majka , brat i Dejan manipulatori i prevaranti ovde se pridodala jos jedan prevarant Dalila , a vi glasajte i neka Vam se smeju prevarynti !