PAO PRVI POLJUBAC FILIPA I DALILE!? Udata zadugarka više ne može da se kontroliše, nastaće pravi haos!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car našli su se u sobi za izolaciju. Legli su u svoje krevete, koje su spojili, kako sve do kraja specijalnog zadatka Velikog šefa moraju, kao i ostali parovi koje je odabrala publika, biti vezani lisicama.

Naime, Car je u jednom trenutku prigrlio Dalilu i približio svoje lice njenom, a oba je prekrio svojom rukom i činilo se kao da su se poljubili.

Filip se ovde nije zaustavio, ponovo je prigrlio Dalilu i krenio ka njoj, a ona ga je ovog puta malo odgurnula od sebe.

-Skloni se, nisi normalan - rekla mu je ona.

Printscreen

 

Potom su se oboje sklupčali i pokušali da se uspavaju.

Podsetimo, u toku prethodne noći, kada je video snimke emotivnog odnosa supruge i Cara, Dejan je bio zatečen.

- Nemam komentar, iskreno da ti kažem. Šta da prokomentarišem, neka kažu drugi pa ću možda da se nadovežem. Nemam, šta da kažem, to je bivša žena - rekao je Dejan tada, a kada bude video ove snimke, tek mu neće biti svejedno.

MAKRO I ILEGALNI POSLOVI Rialda prvi put progovorila o bivšem mužu i velikom skandalu iz njenog života, a dotakla se i zelenaša!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ђура

23.10.2021 09:55

Она се иначе не контролише . Ништа необично .

ZOKA

23.10.2021 10:11

Jos se nije ni razvela a trazi djavola da je moja zena i da sam musko sve bi Dobila po zasliui. Bruka a to je ustvari Dalila i njeno pravo lice pitamse kako joj otac na sve ovo gleda covek koji se posvetio veri a Cerka DOSLA u rijaliti da se razvodi i trazi ljubavnika fuj za ZENSKI ROD GADURA. STA JE SAMO PISALA ZA GODISNJICU BRAKA SAMO PRE MESEC DANA FUJ FUJJJJJJJJ.

Ema

23.10.2021 13:24

@ZOKA - Otac joj je dobar covjek,uvjekmje imao problema sa njom i njenom majkom,znam jer smo blizu,nikad ga nije slusala ko oca ,a mati joj uvijek povlastice davala,uvijek je bila neposlusna,,a ona i majka iste