ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Filip Car prekršio jedno od najstrožih pravila u rijalitiju, zadrugar uradio ovo, a upletena je i Dalila!
Printscreen

Juče su, tokom podneva zadrugari išli do statue Džastina Bibera i govorili svoje želje, a to nije smeo niko da zna osim gledalaca i same produkcije.

Tokom dana su zadrugari dobili lisice te su se parovi vezali i tako je funkcionisalo do graja igre i zadatka Velikog šefa.

Međutim, jedno od osnovnih pravila ove igre je da se ne odaju želje što je strogo kažnjivo.

Filip je sinoć tokom emisije "Gledanje video snimaka" prekršio osnovno pravilo te pokazao svoj papir sa željom Dalili, a kamera je to snimila.

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE! Filip Car prekršio jedno od najstrožih pravila u rijalitiju, zadrugar uradio ovo, a upletena je i Dalila!

Printscreen

 

Na snimku se vidi jasno da Filip otvara svoju želju i pokazuje, a kamera iznad je uhvatila taj trenutak.

Da li će Dalila i Filip biti diskvalifikovani iz igre zbog kršenja pravila ili ne, ostaje nam da saznamo, ali za sad produkcija nije reagovala na ovaj potez Cara.

Podsetimo, Filip Car i Dalila Dragojević su na iznenađenje svih, jer ona ima supruga Dejana Dragojevića, bili jedan od vezanih parova. Nakon emisije, parovi su dobili pice kao nagradu, a Dalila i Car su čak i spojili krevete pod izgovorom da su vezani pa da moraju i zagrljeni zaspali.

LUNA OTIŠLA POD NOŽ! Đoganijeva rešila da promeni ovo na sebi, rijaliti zvezda sada izgleda bolje neko ikada!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

23.10.2021 10:15

Da vidimo da li ce biti KAZNJENI a to bi veceras i novinari trebali da pitaju.

Zoks

23.10.2021 10:35

Filip i Dalila mogu da rade šta hoće, produkcija neće da ih pusti iz izolacije sve dok se ne kresnu, tako za njih nema kazne