ISPAO JE VILIKA JA*ARA Kristijan Golubović opleo po Dragojevićima, pa dodao: On je čistač onog što drugi po*ebu!
Foto: Printscreen/instagram

Kristijan Golubović jedan je od najzapaženih učesnika "Zadruge", a svojim učešćem u četrvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija ostavio je veliki pečat. On je tad stupio u vezu sa Kristinom Spalević i prevario svoju suprugu. Kristijan se sad oglasio za gorepomenuti portal i progovrio o aktuelnim dešavanjima iz pete sezone, o kojima bruji ceo region.

Na samom početku razgovora, novinari su želeli da prokomentariše dešavanja između Filipa Cara i bračnog para Dragojević.

- Mislim da je to dogovor, oni znaju kako da budu u centru pažnje, a to je da bude raskid ili neka svadba, ta dva elementa najviše privlače pažnju. Car je poznat da voli tuđe i da bi spavao i sa Nadicom, samo da mu se daje. Neverovatno je koliko čovek nema poštovanje prema nečijoj vezi ili braku, da se ne kači tu. Ajde da uništi svoju vezu, pa da kažeš loše je, ali smučilo mu se. Tuđa veza, tuđa devojka, te Maja od Janjuša, iznenadio me je. Stvarno prevazilazi ukus - pričao je Kristijan.

Da li si ispratio kako se postavio prema Marku Janjuševiću i njihov sukob sa početka pete sezone?

- To mi izgleda kao izdaja. Ako ćemo tako, Čorba i ja nismo bili dobri sa Janjušem, pa opet nismo imali toliko ogroman konflikt i na kraju smo ostali prijatelji. On zbog devojke, onakav gest da napravi i bude sa Majom posle njega, to je zaista... Mislio sam da je jedan mali mangup koji će postati šmeker vremenom, a ovako je ispao velika ja*ara - rekao je Golubović.

Mnogi su ga upoređivali sa Milanom Jankovićem Čorbom zato što nije hteo da pizna vezu sa Majom Marinković, šta ti misliš o tome?

- Šta da očekujete od Cara koji je se*sualno neiživljen? Šta da očekuje devojka koja sedi sa njim u društvu, ona mu je momentalno draga, imaju pr*c kombinaciju, a priča kako je spavao sa prostitkama i trošio pare na kazino. On nema emociju ni prema jednoj. On je čistač onog što drugi po*ebu, on to pokupi bez blama i bez ičega. Setimo se kad je nazivao Minu pogrdnim imenima, Sanju, kako može samo da se urinira po takvoj devojci. Spavao je sa njom, počeo da je vređa, pa je bila kriza oko trudnoće, pa se i tu malo trgnuo jer je mislio da je napravio sra*e. Kad je video nije onda je počeo opet da se iživljava. Car je neiživljen mladalački i se*ualno. Video je format u kom igru igra onaj koji više je*ne, menja više riba, spletkari i rastura tuđe veze. Napravila se Španska sapunica, narod to voli. Sa neke strane, sramota je tuđu ženu da diraš. Nije lepo ni kao ja, da prevariš ženu. Zamisli da sam prevario svoju, a uzeo Maju ili Jovanu Ljubisavljević, na šta bi ličilo? Onda si dupli kreten.

Kako ti se čini Mensur Ajdarpašić? Imao je sukobe sa Carem, kako ti se čini njegovo učešće?

- Jako je dinamičan. ima taj nastup, robusan. Razgovara sa dečkom koji deli budžet, proziva ga "Nemoj ja ovo, ono". Ja sam ušao u konfikt sa ženama i muškarcima, do određene granice. Pljuvanje u facu i polivanje mi je bila zadnja granica. Ja sam ispao najveći nasilnik, a ja na kraju nikog nisam ni ogrebao. Ja ne znam kako da komentarišem te ljude i u koju vrstu njih da svrstamo? - istakao je Golubović.

Da li ima neko od novih učesnika ko ti je privukao pažnju?

- Interesantno mi je sve sam Janjuša, Đedovića, Rešićke i Lepog Miće. Svaka čast Pinku. Car je zaslužio da dobije drugu šansu, mlad je i nezreo, treba da se kali po Zadrugama. Lepo su ubacili nepoznate likove, u početku su bili svi interesanti - nastavio je Kristijan.

Kako funkcioniše tvoj odnos sa Krisitnom?

- Super. Svi su govorili da ćemo mi brzo. U normlanom životu, kućnom, jako se razlikujemo i dosta se ne slažemo po pitanju žiivljenja u dvoje pod istim krovom, što se tiče kućnih obaveza, tu imamo dosta razmirica. U emociji i energiji, ni jedne sekunde nije prestala emocija. Uvek pravimo šale, dosta smo aktivni. Ja se trudim da karijere i slava pređu na malu Kristinu, jer meni nije potrebna. Da ono sve što dođe na mene u popularnosti, pređe na nju, da joj od naše veze ne ostane samo cerakanje i da smo poznati što sam ja prevario ženu, a ona se tako mlada zaljubila u mene. Voleo bih da ne budemo stereotipi - pričao je on.

Da li možemo da očekujemo da stanete na ludi kamen?

- Ako Kristina zatrudni, taj isti dan ću da zakažem venčanje - dodao je Kristijan.

CECA PRVA PO ZARADI NA JUTJUBU Mogla je da kupi osam velikih stanova, evo koja suma je u pitanju!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ђура

23.10.2021 10:04

Он је његов најбољи учитељ што се "чишћења" тиче .