ŽELIM DO KRAJA DA OSTANEM U IZOLACIJI Dragojevićka izgovorila svoje želje, a evo šta kažu Dejan i Car
Foto: Printscreen/instagram

U Belu kuću je stiglo pismo u kome obaveštava zadrugare da treba da zamisle želju koja će im se možda i ostvariti, jer je u toku specijalni zadatak Velikog šefa. Svoje želje svako pojedinačno treba da kaže kod spomenika Džastinu Biberu, i da zapiše svoje želju.

Popularni ljubavni trougao je i ovaj put izazvao veliku pažnju svojim željama, pogotovo zato što su potpuno različite.

Prvi je došao Dejan Dragojević:

- Moje nisu vezane za mene, nego za Dalilu. Savršen dan za nju, spa tretman, manikiir, pedikir, da dobije mek, bračna soba bez kamera, film uz naćose, Rajsko ostvro i veš za mašinu, da izađe iz izolacije i bude kao pre. Savršen dan za nju da se ostvari, da bude srećna, kako ja mislim...Sad šta je njena sreća, videćemo. Džastine, brate moj, mislim da je ovo jedini balon koji je poleteo - gvoorio je Dejan, pa se popeo kod Džastina.

Sledeći zadrugar koji je zamišljao želju bio je Filip Car:

- Hteo bih da dobijem Rajsko ostrvo i celu noć da traje maraton filmova i da odvedem svoja najbolja druga, a to su Miki i Dalila. njima bi to značilo, dobro bi se zezali, još ako može i koja koka kolica - rekao je on.

Sledeća koja je izrazila svoje želje kod Džastina, bila je Dalila Dragojević.

- Ja sve svoje želje kad bih rekla, potrajalo bi i ne bi razumeli. Moja trenutna želja, pošto ne može spolji svet, da ostanem u izolaciji i da se ne vraćam u kuću - rekla je ona.

POLJUBILA SE SA DENIZ, BRUKA SVOJE DETE! Marija Kulić besna zbog Miljaninog ponašanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading