DALILA BACILA VRADŽBINE NA DEJANA?! Dragojevićka vezala muža za sebe magijom, zato joj sve prašta?!
Foto: Youtube/Printscreen

Brak Dalile i Dejana Dragojevića glavna je tema u rijaliti programu "Zadruga 5", a posebno od kada se u njihov odnos opleo i Filip Car, a šuška se da je razlog za to prokletstvo koje je Dalila Dragojević navukla na njih.

Naime, Dejan je skinuo svoju burmu i vratio je Dalili, tražeći da i ona isto uradi, što se i desilo nekoliko dana kasnije. Izvor iz Bosne otkrio je, za gorepomenuti portal, da nije bitno da li su oni skinuli burme jer će zbog Daliline odluke od pre 4 godine da ode kod hodže, ovaj par biti zauvek vezan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Po Bosni se uveliko priča o Dalili i čestim odlascima njenim kod hodže u Sarajevo. Kako se šuška, ona je pred samo venčanje sa Dejanom, odnela venčane burme i njihove slike kod hodže, koji je napravio zapis. On ih je na Dalilinu molbu svojim vradžbinama vezao, zapravo, Dejana je zauvek vezao za nju. Zato svi u Bosni pričaju da zbog toga vuku prokletstvo, da zato nemaju dece i da su mnogo nesrećni u braku. Koliko god ona loša bila prema njemu, on će je uvek voleti i nikada neće poželeti da je ostavi. Sve ovo što im se dešava sada u rijalitiju, je posledica tog prokletstva koje ih prati pune četiri godine koliko su u braku - rekao je izvor za "Star" i dodao da se Dejan ponaša kao da je omađijan:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Vidi se po njemu da nije dobro. Nije to onaj srećan i nasmejan Dejan od ranije. Totalno je slomljen. Pa vide svi kako se ponaša. Trčka ko kučence za Dalilom, a ona ga ne primećuje. Vratio joj je burmu, pa posle tražio nazad. Nije ni sam svestan da je zauvek vezan za nju i da to samo onaj hodža koji  ih je sastavio, može i da rastavi. Mada, sumnjam da će mu Dalila ikada reći da je išla kod hodže i šta je tražila od njega. Sada joj se sve obija o glavu.

TEŠKO MI JE BEZ NJE! Marko Osmakčić progovorio o osećanjima nakon Stanijinog odlaska i raskidu sa Marijanom!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading