DEJAN ĆE POLUDETI KADA BUDE SAZNAO! Produkcija promenila plan, Veliki šef pripremio neprijatno iznenađenje za Dragojeviće!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car izabrani su za potrčke treći put od strane dosadašnjih vođa, pa tako o ovonedeljnog Sandija Kojića, tako da njih dvoje praktično 3 nedelje nisu izašli iz izolacije.

To je dovelo do potpunog kraha braka Dalile i Dejana, a Dalila je zvanično nakon Dejana skinula i burmu.

DEJAN ĆE POLUDETI KADA BUDE SAZNAO! Produkcija promenila plan, Veliki šef pripremio neprijatno iznenađenje za Dragojeviće!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako je sinoć bilo emitovano "Vanredno izbacivanje" produkcija je rešila da ovu emisiju pomeri za večeras, a da se odgode nominacije, što će napraviti pravi kolaps u Beloj kući, jer će Dejan imati prilike da vidi klipove Dalile i Cara, a oni će i dalje biti zajedno u izolaciji.

Kako će Dejan reagovati na ovu odluku Velikog šefa, ali i koje klipove je produkcija spremila ostaje da vidimo večeras.

VOLIM TE! Dalila priznala Caru da ne može bez njega, a on je oduvao jednom rečenicom koju će dobro zapamtiti, spomenuo i Maju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

22.10.2021 12:01

Ovo sta radi Pink. Prevazilazi.svaku.granicu morala i pristojnosti. Mesajuci se umisljajno u.brak Dragojevica i tako.sto namesta da budu vise nedelja zajedno.u.izolaciji a sve radi svog lukrativnog interesa. kontinuirano

Milica

22.10.2021 13:16

Ovaj Mitrovic je težak bolesnik. Da pravi takav scenario da rastura nekome brak! On misli ako je on u drugom braku da svi treba tako. Svaka mu čast sa velikim navodnicima. Zato više i negledam zadrugu i što stalno uvodi onu bolesnicu Miljanu. Dno dna što se tiče Dragojevica. Žao mi Dejana divan dečko.

Kiki

22.10.2021 17:47

@Milica - Zdravstveno stanje Miljane Kulić zahtjeva ozbiljno lečenje a ne da se uvodi u rijaliti i da se iskorištava njena psihička labolnost za potrebe rijalitija. Njenim slučajem treba da se pozabavi socijalna služba.