ŽAO MI JE ONOG JADNOG DEJANA Mina Vrbaški razvezala jezik pa oplela po svim parovima, a evo šta je rekla o Dalili!
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša zadrugarka, Mina Vrbaški, pojavila se danas na promociji svoje bivše cimerke, Rialde Karahasanović, i tom prilikom u iskrenom razgvoru za gorepomenuti portal nije poštedela većinu aktuelnih stanovnika Bele kuće.

Mina se na samom početku dotakla trenutno goruće teme, ljubavnog trougla između bračnog para Dalile i Dejana Dragojević, kao i Filipa Cara.

- Po mom mišljenju, to je sve dogovor bračnog para, koji su sklopili van rijalitija. Prosto i jednostavno. Ne vidim tu nikakvu emociju, to je za mene sve previše jeftina gluma, previše loše izrežirano u njihovim glavama... Žao mi je opet onog jadnog Dejana kako on sve to podnosi, ne znam... Mislim da je to sve namešteno - priča bivša zadrugarka.

Ona se osvrnula i na sinoćnu situaciju kada je Dalila skinula burmu i bacila prsten.

- Ma, vidi... Te drame, ono, španske serije, evo, i ja bih ga sad skinula i bacila, ali ne mogu. Španske serije, valja, ne valja, on je ovakav, ona je onakva, onda posle kumi, moli, plači... Jeftino - iskrena je Mina, pa nastvila da komentariše Filipa Cara:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

- Filip uvek uđe u neku priču koja mu je nepotrebna. Dečko ne zna šta radi, ako je on zaljubljen, ja mu želim svu sreću, nisam ja kao on. Ako njemu sve to odgovara, ako želi pritisak, alal mu vera, neka ide tamo nek uživa, nek se provodi sa njom. Ta priča mi je toliko nezanimljiva, nemam inspiraciju - kaže Vrbaški.

Pitanje da prokomentariše vezu svog bivšeg dečka, Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović nije dočekala oduševljeno.

- Jao! E, tek ta tema... Malo pre sam gledala, slali su mi klip kako komentarišu za bebu, moja, njegova... Ja sam naletela na taj snimak gde je baš pričao da je hteo sa mnom da pravi bebu, iako je to sad demantovao. Mislim da je sve to samo inat sa njegove strane, a iz tog inata će možda izrasti neka ljubav, kao što sam ja na početku bila u odnosu sa njim iz inata, pa mi je izrasla velika ljubav iz svega toga. Mislim da on ima taktiku koju sam možda ja imala u toj sezoni. Milica ima 17 godina, ne mogu ništa da joj zamerim, jer sam i ja imala 17 godina i pravila sam greške, bila sam loša u nekim situacijama, i ne mogu da sudim niti bilo šta, ali loše je krenula. Loš start, mislim da će se i loše završiti - rekla je Mina.

Bivša zadrugarka se dotakla i Vladimira Tomovića, koji je bio u kontaktu sa Milicom pre "Zadruge".

- Pa dobro, to je očekivano. Poznato je kakve namere Vladimir uvek ima. Ja sam to nekako i slutila, rekla sam to još pre mesec dana pre nego što je to pokrenuto, tako da što se njega tiče mislim da zna šta radi, ako se igra, i treba da se igra. S kim može nek se igra, s kim ne može - nek uči od drugih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

Mina se kratko osvrnula i na Taru Simov, sa kojom, kako kaže, nije u dobrim odnosima.

- Nemam komentar za to, to stvarno ne komentarišem. Ja sa Tarom nisam dobro, mislim da je labilna i da neće uspeti u tome da prikrije svoje emocije.

Za sam kraj, bivša zadrugarka prokomentarisala je odnos Marka Osmakčića i Marijane Zonjić.

- Marka ne poznajem lično, već preko svoje drugarice, jer je to njen bivši dečko, koja je trenutno kući "na aparatima" zbog svega što se dešava, ali mislim da Marku nijedna devojka ne pristaje tamo, i mislim da je greška što Marijana ulazi u sve te odnose, ona je ove sezone trebala da bude sama i demantuje sve ono što su drugi ljudi pričali. Žao mi je što su u takvoj situaciji, kao da se igraju mačke - miša, a bespotrebno je - zaključuje Mina Vrbaški za gorepomenuti portal.

MILJANA NAPRAVILA HAOS NA IMANJU Pljušte pretnje i psovke, Kulićeva urlala na Zolu: Uništiću ti život!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading