OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM VIDELA Ermina Pašović zgrožena Dalilom, evo šta misli o aktuelnom ljubavnom trouglu!
Foto: Youtube/Printscreen

Ermina Pašović, učesnica treće i četvrte sezone "Zadruge", iako nije takmičarka "Zadruge 5", pomno prati aktuelna dešavanja i ima mišljenje o svakome, a, kao i uvek, ne plaši se da ga javno i iznese.

Kako je brak Dalile i Dejana Dragojevića u žiži već danima, otkako se Dalila upustila prvo u druženje, a potom i flert sa Filipom Carem, sa kojim boravi u izolaciji, Pašovićeva se osvrnula na tu trojku i objasnila kako ona gleda na njih zajedno, ali i na svakog od njih pojedinačno:

- Što se Dalile tiče... Mislim da glumi i da je sve što se dešava i bila njena namera, ali da se zaigrala. Da je sada odlepila -odlepila je, nema tu šta, jedva je dočekala da se kurtališe Dejana. A on sad namerno izigrava žrtvu, svesno, to je sve top za rijaliti. To su ljudi koji jedva čekaju da budu u centru pažnje. Ne bi me čudilo da je sve njihov dogovor, ali da se Dalila u međuvremenu zaljubila - prokomentarisala je Ermina.

S obzirom da vrlo dobro poznaje Cara i da su u prethodnoj sezoni bili poprilično bliski, Ermina je mogla da proceni da li sa njegove strane postoje iskrene emocije prema udatoj Dalili:

- Uh, Car...On je lud, on se zaljubi kako mu proleti muva, on se više zainteresuje za ono što ne može da dobije, a kada to što želi dobije, ostavi po strani i odje*e! - nasmejala se ona.

Da podsetimo, Dalila je odlučila da stavi tačku na svoj petogodišnji brak sa Dejanom, a gotovo kompletna javnost komentariše da je upravo Filip razlog te njene odluke, pa mnogi očekuju da se zadrugarka upusti u novu vezu, između ostalog, i sam Dejan.

Ermina je takođe i na svom Instagram storiju iskomentarisala Dalilino ponašanje, a svakako nije krila koliko je zgrožena istim: 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bože dragi, koliko je odvratna i zla Dalila... Fuj, ja ne mogu više da gledam... Ušla bih na tri minuta u Zadrugu i diskvalifikovala bih se nakon tri minuta. Pakao! Za moje 34 godine ovako nešto kao nju... Taj profil... Videla nisam!

SPREMAN NA SVE Zola izneo detalje dopisivanja između Tomovića i Milice, Mensur počeo da preti!
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading