NAMIRISALA JE NOVAC! Zadrugarka udarila na Jovanu i Stefana Karića, pa otkrila sa kim se sve Ljubisavljevićeva muvala u rijalitiju!
Foto: Printscreen TV Pink

Dalila Dragojević ušla je u žestok sukob sa Stefanom Karićem kom je pomenula devojku Jovanu Ljubisavljević.

- Čemu toliko patetisanje, a smišljanje scenarija za davanje ruže? - usledilo je pitanje.

- To je samo bilo bacanje udice, ona se nije upecala i to je to - odgovorio je Dejan.

- Meni je to bilo presmešno, kakvo izigravanje romantike, a onda skakanje na šank, čak mu se i ovaj preljubnik smejao. Meni ove priče ne prolaze, i oni imaju kod kuće nekoga ko im veruje, a znaju kakvi su - rekla je Dalila.

NAMIRISALA JE NOVAC! Zadrugarka udarila na Jovanu i Stefana Karića, pa otkrila sa kim se sve Ljubisavljevićeva muvala u rijalitiju!

Printscreen

 

- Pozdrav za moju Jovanicu - obratio se Stefan misici.

- Ta Jovanica se ovde muvala sa njih 100, dok nije namirisala novac, a imala je momka van! Ne može da mi morališe ovakav neko, to su te njanjave koje trpe sve... Ovde se muvala sa Tomovićem, Anđelo ju je pipkao... - vikala je Dalila.

- Neka uživa u svemu što joj pružam, zato ću je oženiti! - rekao je Karić.

- Ne mogu da idem protiv sebe i to je krajnja tačka svega ovog. Previše je providno bilo, volim mudre stvari, nadmudrivanje, neki rebus - završila je Dalila.

PRESREĆNA JE ZBOG PUCANJA BRAKA DALILE I DEJANA!? Komšije Dragojevića razvezale jezik i otkrile sve, spomenuli i Biljanin pakleni plan i šta radi sa kućom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sneza S

21.10.2021 15:28

Ova kocijasica misli da je nezamenljiva i neodoljiva. Brzo ce se spustiti na zemlju. Doduse njoj odgovara mafijasko ponasanje, tako da ce naci brzo idgovarajuceg