MATORA PRIZNALA AFERU SA TIJANOM AJFON! Jovana zadrugarki do detalja prepiričala vrelu akciju sa starletom
Printscreen

Jovana Tomić Matora otvorila je dušu Viktoriji Mitrović Viki kada su sedele u dvorištu i pričale o intimnim odnosima, te je Matora otkrila sa kime je imala odnose:

- Sa Tićom Ajfon sam doživela takav orga**m, da to nije normalno. Imala je ribu pre toga, pa se onda udala. Koje sam ja gov*o, išla sam da kupujem sveske za školu, pre nego što sam ušla ovde. Neka ti je zet ispričao sek**alno iskustvo. Znam ko je dobar na or**u ovde iz kuće - rekla je Matora.

MATORA PRIZNALA AFERU SA TIJANOM AJFON! Jovana zadrugarki do detalja prepiričala vrelu akciju sa starletom

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Znam i ja - rekla je Viki.

- Jedva čekam da probaš sa mnom, nikada više nećeš pomisliti na pen*s. Čorba me naučio kako to, neka crnkinja mu rekla. Izbaciš klit*ris i onda radiš ovako. Skupiš i ovako... Dugujem Ermini jednu si*u i Mc Aleks ću da platim, ima da je napravim da bude top - rekla je Matora.

CAR SE POKAJAO ŠTO JE RASKINUO S MAJOM?! Nakon haosa sa Dalilom, zadrugar shvatio: Za*ebao sam se!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

20.10.2021 09:44

Matora se zaljubila u Dalilu i nada se nekoj akciji sa njom. One su ti već imale prije Daliline udaje, tvrde učesnici jednog drugog rijalitija a i Đedivič to zna. Žao mi je Matore, ona je već duži period psihički nestabilna i Dalila to iskoerištava. Povredit će je i iskoristiti kao što je i gica Sanja.

Pera Detlic

20.10.2021 10:11

Jel moguce,Jovana imala sex sa Ticom.