POTRESNA ISPOVEST TARE SIMOV Zadrugarka iznela sve o toksičnom odnosu sa Ša, pa otkrila da joj je majka jako bolesna!
Foto: Youtube/Printscreen

Tara Simov otvorila je dušu Miljani Kulić, pa priznala sve o raskidu turbulentne veze sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i bolesti majke, pa se slomila i zaplakala, što je posebno uzdrmalo Kulićevu:

- Taj odnos je bio toksikologija, krvoproliće, bilo je i ono oko Stefana. Ja sam se čula sa Stefanom i rekao mi je da nema komentar ni na šta. Ljudi, Stefan i ja smo raskinuli pre tri godine, on me posle toga nije ni pipnuo - govorila je Tara.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pa, što ste raskinuli? - pitala ju je Miljana.

- Zato što sam imala tri smrtna slučaja za mesec dana - objasnila je Simova.

- Kako su ti mama i tata? - nastavila je Kulićeva.

Mama je jako loše, tata je okej - rekla je Tara.

- Što je loše? Šta joj je? - zabrinula se Miljana

- Nije više sva svoja, ne zna šta priča. Valjda je početak Alchajmera, ali neću da grešim i lupam gluposti, ali ne znam, mama me pita za neke helanke iz stana u Rakovici, a mi u Rakovici živeli pre 12 godina. Nakuplja joj se voda oko pluća, srce joj radi 50 odsto - poverila se Tara.

- I zato nisi dobro? - upitala ju je Miljana.

- Između ostalog. Kad su takve stvari u piranju, smrt je nešto prirodno. Moja mama ima 65 godina, nije mlada, adaptiraš se da je to život, samo mi je krivo što ne mogu da joj pomognem. Izvađena joj je štitna žlezda 2006. godine sa 19 tumora, žena ima bolesno srce - rekla je Tara kroz suze.

PROŠLI PUT JE ZALOŽIO SUZE, ALI SADA JE OKRENUO NOVI LIST Dejan Dragojević hteo dobro da unovči ovo, Maca nije hteo da prihvati!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading