DALILA VOLI ŽESTOK SE*S I DA JE BIJU! Mladen Vuletić otkrio zadrugarkine mračne tajne, a evo kada ulazi u rijaliti da je potpuno raskrinka
Foto: Vladimir Marković

Dalila Dragojević trenutno je najaktuelnija učesnica Zadruge 5 zbog emocija koje oseća prema Filipu Caru, a koje su obostrane, ali i zbog emotivnog statusa još uvek zvanično udate žene. Trougao između nje, Cara i supruga Dejana Dragojevića intrigira javnost danima.

I dok jedni tvrde da će uspeti da spase svoj brak i da od afere s Filipom nema ništa, drugi pak veruju da će ostaviti Dejana i upustiti se u vezu sa zadrugarom iz Hrvatske. Bivši Dalilin verenik Mladen Vuletić u ekskluzivnom intervjuu za Alo! otkrio je kakve muškarce Dragojevićeva voli, kakva je u seksu, ali i da je siguran da prema mužu oseća samo sažaljenje.

Pratiš li Zadrugu?

- Kako da ne? Gledam svoju bivšu veliku ljubav, moju Dalilicu, ali i njene muškarce. Svi se oko nje bore, ali kad bih ja ušao unutra, nijedan ne bi imao šanse. Šutnula bi i Cara i Dejana, tvrdim.

Foto: Ataimages

 

Kako si tako siguran?

- Tako što je poznajem u dušu. Naša veza je počela u jednom drugom rijalitiju, protezala se od sezone do sezone, bila je fatalna. Gađala me stolicama, čašama, flašama, udarala, grebala... Bilo je tu svega, ali i strasti i ogromne ljubavi, zbog čega sam je i verio. Čak je tukla i druge žene zbog ljubomore. Svaka koja bi mi se približila, dobila je po... Ninu Prlju je prebila takođe. Pukli smo zato što smo oboje temperamentni, ali sam ubeđen da još uvek mogu da joj pomrsim konce.

Prinscreen Instagram

 

 

Znači li to da razmatraš mogućnost ulaska u Zadrugu?

- Da. Može da se desi da me vidite već narednog meseca, a onda će biti što biti mora.

Šta ćeš raditi? Na čiju ćeš stranu stati, Dejanovu ili Filipovu?

- Mislim da bih s Carem mogao da se družim, po temperamentu mi više odgovara i sličniji mi je. Pa čuli ste da je i Dalila sama rekla pre par dana da je Car podseća na mene.

Foto: Ataimages

 

Da li bi se i ti borio za nju?

- Ma ne, mene su emocije prema njoj prošle. Ne volim je više, ali ko zna... Možda bi me privukla na drugačiji način. Temperamentna je, živa vatra...

Kakva je u krevetu?

- Ista takva, dominantna, temperamentna, voli da bude glavna i da vodi igru. Ja sam je puštao da bude superiorna u odnosu na mene, nije mi to smetalo jer je to odlično radila.

Koliko puta dnevno ste imali seks?

-Ma ko će se toga setiti... Bili smo mladi, ludi, napaljeni...

Ali stalno ste bili u rijalitiju. Je l’ ste i tamo bili intimni?

- Naravno, u spavaćoj sobi, ispod jorgana, u toaletu, tuš-kabini... Ma svuda.

Zbog čega vam veza nije opstala napolju?

- Zato što napolju možeš da biraš i da ideš gde hoćeš, a u rijalitiju si osuđen samo na tu osobu i nemaš gde. Sve rijaliti veze pucaju kada se presele u spoljašnji svet.

Kako vidiš njen odnos s mužem trenutno?

- Ma užasno... Žao mi je Dejana, ali on nju ne može da isprati nikako. Ni fizički, ni psihički, ni materijalno. Dobar je on momak, ali s njom ne može tako. Mora da lupi šakom o sto i da bude pravi muškarac da bi ga poštovala. On je mekušac, ona je od njega jača, manipulativna je, žednog ga preko vode prevodi. Ali, vidi se da tu ljubavi više nema, a očigledno se i strast ugasila.

Printscreen

 

Ako uđeš, s kim ćeš se ti družiti?

- Ima mnogo zadrugara ljudi koje poznajem, počev od Miljane Kulić, preko Jovane Tomić Matore, do Marijane Zonjić... S nekima imam i neku istoriju, ali videćete i sami s kim, i kakvu.

Da li ti se sviđa Deniz Dejm?

- Sviđa mi se, bio bih s njom, zašto da ne.

Ali ona voli seks po danu, bez prekrivača, pod reflektorima, voli da bičuje i vezuje muškarce... Da li bi pristao na sve to?

- Na seks pred kamerama i bez prekrivača po danu, zašto da ne. Već sam imao takve odnose na jednoj drugoj televiziji u jednom drugom rijalitiju. Takođe, ne smeta mi dominantnost kod žene, ali da me vezuje i bičuje, ni u ludilu. Mogu ja nju, ali ona mene ne. Neka se onda drži Janjuša, pa neka se šibaju međusobno. Ionako imaju po dva metra oboje.

Kako komentarišeš Dalilin odnos s Filipom Carem?

- Zaljubila se, nema šta. On je mangup, ima herca, zasmejava je, vidi se da je srećna. Sad joj Dejan još više ide na živce jer joj je on kriv što ne može da se upusti u vezu s Filipom. Taj brak je gotov, ako mene pitate. Do kraja rijalitija oni izlaze kao slobodni ljudi. Da li će se tamo razvesti, ili čim napuste „belu kuću“, manje je bitno. Razvod je neizbežan.

DISKVALIFIKACIJA?! Mensuru pala roletna, Ajdarpašić nasrnuo i gurnuo cimera, obezbeđenje uletelo momentalno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading