TO SU TAKVE DŽUKELE Miki raskrinkao Dejana i Dalilu, pa otkrio da su Dragojevićka i Car imali tajne razgovore ispod pokrivača
Foto: Youtube/Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević je sinoć u "Šiša baru" ugostio i Mikija Đuričića, koji je najbolje upućen u odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, što je bila i prva tema.

- Predstava je pod znakom pitanja zbog Dalile i Cara, šta se dešava? - pitao je Darko.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Predstava je o Carevom životu, Janjuš, Maja, Čaprićka, pa sad i Dalila. Ali desila se foliraža teška. Ja se sekiram za ljude kojima se posle ne javim nakon rijalitija. Đedović mi lepo kaže, šta da mi bude žao... Šta se desilo, ja sam vodio računa da oni nemaju zagrljaj u predstavi. Ima scena kad Dalila plače u predstavi i on treba da stavi ruku. Ona kao: "Nemoj za rukav". Dalila treba sad da se pravda. Ovamo mu priča ispod pokrivača svašta, a prolazi i kao pokazaje mu srednji prst. Rešićka mi je rekla da je na probi stavila papir i rekli su da će pričati posle. Dalila me često pogleda tužnim pogledom, kao da traži da ne iznosim svoje mišljenje. A ja razmišljam ovako, tu je jedina žrtva Car. On je ustao i rekao da je zaljubljen. Niko nije budala, Dalila se zaljubila, čuva mirnu luku Dejana, a ovamo nije fer ni prema Caru, a nije fer ni Dejan. Ovamo tuga, a kad treba druge da komentariše, kao Taru i Mateju, pape, pape... Ja sam na početku mislio da su Dalila i Dejan jako loši ljudi zbog načina igre u rijalitiju. Dejan je rekao ključnu rečenicu: "Ja neću dozvoliti da je obrukam". A najviše je on bruka. Nije Dejan glup, vidi da se zaljubila, nego se sveti njoj time. Sve svađe Dalile i Cara su jer ne mogu to što hoće - istakao je Miki:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dalila i Dejan će se pomiriti, ovaj će joj oprostiti što se malo zaljubila i flertovala, reći će da je to faza, to su takve dve džukele. Do sad sam ih branio, ali nema potrebe. Mnogo je poštenije da Dalila ustane i kaže mužu: "Možeš bez mame i brata, a ne možeš bez Dalile". Te priče da im je brak u krizi, mačku o rep. Sve je krenulo zbog Cara. Zamisli, pisao je Tijani Ajfon, poslao Staniju na kapiju, nameštao Čaprićki bubicu, zamisli ti to... Dejan kao sve veruje, a onda ode i plače pola sata. Taj ili hoće da bude žrtva, nabija takvu grižu savesti, izjavljuje ljubav, veruje joj kao... Da me žena javno odbije 3, 4 puta, da javno kaže da joj treba prostora: "Hvala, doviđenja i prijatno". Jedini krivac ovamo je Dalila! Samo Car i Dejan kao ne veruju da je ona zaljubljena u Cara. Car hoće potvrdu. A Dejanu smeta moja reč, kao ima težinu. Koji je to brak, ako mogu da ga ospore Lepi Mića, Miki i Osman Karić - dodao je Đuričić, pa nastavio:

- Nerviraju me lažni moralisti, kao npr. Mensur. Ja ne komentarišem njega i Milicu, a odnos je kao u srednjem veku. On ovamo: "Ovo što rade Miki i Car...", a ja sam sam ga nagovarao da prestane. Ja sam Cara savetovao, da ako hoće da je osvoji, da mora da izgradi poverenje, da pretane da pije itd. Dalila i Car imaju neke priče za koje ja ne znam, kažu da su pričali ispod pokrivača. Problem je u Dalili - zaključio je Miki.

JA OD LUDILA ŽIVIM, TO ŽELIM Dalila priznala Matoroj da joj ne prija mir

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading