ON JE ZALJUBLJEN, ALI ONA JE ODLEPILA! Đedović raskrinkao Dalilu i Dejana: Njih je njen inat držao u braku!
Foto: Youtube/Printscreen

U Zadrugu se upravo uselio Marko Đedović i odmah napravio pravu pometnju među zadrugarima. On je za seo pored Lepog Miće pa pokrenuo aktuelnu temu o Dalili i Dejanu Dragojević kao i Filipu Caru koji je deo ljubavnog trougla.

Miki Đuričić mu je prišao i pitao ga za svoja izlaganja:

- Nešto si se na početku balesao - rekao je Marko.

- Ali nije u redu ni dirati nečiji brak - rekao je Miki.

Đedović je prethodno u emisiji sa Dušicom Jakovljević izneo svoje mišljenje od Dalilinom i Dejanovom odnosu:

Kako ti deluje cela priča Dalila i Dejan i njene simpatije? - pitala je voditeljka.

- Više nisu simaptije. Tek sad provaljujem koliko ja unutra ništa nisam video. Dalila mi deluje više zaljubljeno. On jeste zaljubljen, ali je ona odlepila. Ja znam Dalilu kad je zaljubljena, sećam se Stefana Karića. Ona voli takvu vrstu odnosa, očiglednoje. Dejan je previše mlak za nju. Kad je Car nju opsovao bio sam ubeđen da će se još više zaljubiti, tako je i bilo. Ona je njega gađala, ona takvu vrstu odnosa voli - pričao je Marko.

Njihovo brak, kad su dolazili ovde, oni su stvarno važili za jedan od najstabilnijih brakova - dodala je Dušica Jakovljević.

- To je ono što smo mi videli. Na Instagramu svi izgledamo lepo, ali uživo to nije tako. To što su predstavljali je predstava. Nikad nisam video hemiju između njih. Ovde se vidi i ja sam za da se ona i Filip Car smuvaju. Neka se smuvaju ljudi, pa nek vidimo i to. Njemu će njeno spajanje sa Carem obezbediti sreću. Dalila je neko ko kad kreneš na nju, pričao sam sa dosta ljudi, kad je krenuo neko iz Dejanove porodice na nju đonom, ona bi mu se iz inata vratila. Njijh je držao inat u braku, lepo su se slikali i fotošopirali -nastavio je Đedović.

- Takmiče se ko će biti veća žrtva, da li on ili ona. Ona pokušava da prevrne priču da je trpela porodici, znam da pruiča nije takva. Iskreno, mislim da je spas i njoj injemu, razlaz. To zvuči jako strašno, sad će moralisti i babetine po mrežama "jao kako te nije sramota" - dodao je Marko.

Je l' si poverovao u Dejanove suze? - pitala je novinarka.

- Da mu je teško, jeste mu teško. Po mom mišljenju mu je ispiran mozak. Kako on kaže nemam gde, ja znam da on ima gde. To je meni pataloška veza, da sediš sa nekim, razvlaiš pita. Sede kući, razvlače pite, peku meso i tuve se. Iskreno, nije mi zdravo. Da je žrtva, jeste žrtva, ali je više svoja žrtva, nego bilo čija - rekao je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading