ŽIVOT MU SE RUŠI Miljana i Miki napali Dalilu: Ne može da bude veseo kad ti dolaziš vesela od drugog čoveka!
Printscreen

Nakon rasprave Dalile i Dejana Dragojevića (koja je nastala i zbog njenog druženja sa Mikijem Đuričićem) u emisiji "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić.

- Sve se vidi, sve je svima jasno. Mišljenje svih nas je to Mikijevo (da je Dalila zaljubljena u Cara). Treba da kaže Dejanu istinu u lice. Dejan ju je nekoliko puta pitao da li je zaljubljena - pričala je Miljana.

- To me nije pitao, pitao me je kako se osećam... - odgovorila je Dalila.

- Dalila nije iskrena, neće da prizna da je zaljubljena - dodala je Kulićeva, a potom je ustao Lepi Mića:

- Ja ne bih voleo da oni sad traže krivca u nama, kao malopre Dejan u Mikiju. Miki ima pravo da komentariše, da drži istinu kod sebe i da kaže kad hoće, šta hoće. Dejan je to skapirao na neki način - ustao je pevač.

- Dejan meni može reći da sam licemeran kad se puste snimci Dalile i Cara. Ja vidim kako Dalila i Car kako izgledaju kad pričaju, mi ne spavamo do 10 ujutru - dodao je Miki.

- Ja ne znam kako to izgleda, možda mi dođe u glavu kad vidim. Ja nisam znala kako izgleda moja svađa sa Dejanom, kad sam videla sinoć, bilo mi je odvratno. Meni ne smeta Dejan kad je veseo, takvog sam ga upoznala - odgovorila je Dalila.

- Kako da čovek bude veseo kad mu se ruši život? - upitao je Mića.

- Šta mu se ruši život, samo mi možemo da ga srušimo... Pa bio je veseo kad se meni rušio život, ja sam ceo sto rušila, on se smejao. Kad god je bila meni neka situacija, on se smejao - pobesnela je Dragojevićka.

- Ko je bio veseo? - pitao je Dejan.

- Onda ste nas lagali o braku i idili. Ne može da bude veseo kad dolaziš vesela od drugog čoveka - pričao je Mića.

- Ja sam posmatrač i gledalac tamo i vidim to što vidi publika. Dalila i Car ne vide sebe sa strane... Meni je juče zaparalo uši što je Dejan rekao ono za rijaliti mod. Naravno da ja uvijam sve u foliju, ali najviše zbog Dejana... Imam razumevanje za njega... On kad bude video snimke te, tad tek može da mi kaže da sam licemeran - dodao je Miki.

DALILA NIKADA NIJE BILA SREĆNA S DEJANOM, S NJIM JE IZ INATA DRUGOM Marija Kulić otkrila tajnu o braku popularnog para!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading