MENSUR SPREMAN DA OŽENI MALOLETNU MILICU! Zadrugarka zanemela nakon Ajdarpašićevih reči, ukućani u šoku!
Printscreen

Miljana Kulić je dala svoj sud na napad Stanije Dobrojević upućen Saletu glumcu da voli da je gleda dok se skida. Odmah nakon toga Milan je otkrio istinu o potencijalnoj trudnoći Milice Veselinović.

Voditelj je podigao Milicu Veselinović i pročitao pitanje gledalaca.

- Milice, da li si trudna? - pitao je voditelj.

Printscreen

 

- Nisam, kako da znam i da jesam. Pazimo se, ali pošto ljudima smetaju maramice mi više nećemo da ih koristimo. Videćemo šta će biti od ponedeljka. Šta bi bilo kad bi bilo, ja to ne mogu da znam. Nisam ja htela da pazi - govorila je Milica.

- Što se tiče Milice, ima bolove u delovima u kojim sam ja imala kada sam bila trudna sa Željkom. Situacija nije naivna, tražila je da vadi krvnu sliku - započela je Miljana.

Printscreen

 

- To koliko smo mi zajedno nema veze. Ljudi su zajedno dugo pa se varaju i ne poštoju. Jeste malo vremena prošlo, ali ja sam njega zavolela. I da se desi ja sam to uradila sa osobom koju volim i sa kojom sam u vezi a ne sa nekim sa kim sam bila jedno veče - govorila je Veselinovićeva.

- Da li bi ostavili bebu, da je Milica trudna? - pitao je voditelj.

- Moramo da vidimo sve, da se utanači sve. Ne bih ja nekome oduzeo život, ako je nekom suđeno da živi, ko sam ja da to prekinem - odgovorio je Mensur.

Printscreen

 

- Posle tri četiri dana može da se vidi na testu, a možeš da apeluješ i na bthcg on je najsigurniji! - ubacila se Miljana.

- Da li ti deluje da je trudna? Da li ti se promenila? - nastavio je Milan.

- Ne znam, malo se popravila. Ja i ne znam kako to izgleda. Struk joj je bio uži to je sigurno - rekao je Mensur.

- Ukoliko se desi da je trudna, da li to znači da bi je oženio? - pitao je Milošević.

- Naravno. Ako se to desi, naravno da ću je oženiti, nikada je ne bih ostavio na ulici, jeste prošlo mesec dana ali ja nju stvarno volim. Da mi je neko pričao ovo, ne bih mu verovao, ako se desi odmah pridužite u šesticu - nasmejao se Mensur.

PREBIĆE MILICU KAO ŠTO JE I MENE TUKAO! Mensurova bivša devojka strepi da će zadrugar napraviti haos, žestoko ponizila Veselinovićevu!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
branko1

14.10.2021 11:24

Pitam se samo kako je ,kao maloletna,usla u ovaj javni kupleraj "zadrugu"