ONA MOŽE DA PONUDI SAMO SVOJE USLUGE Maja bez dlake na jeziku pokopala Anu Korać i njene sumnjive poslove, Marinkovićeva nikad brutalnija!
Foto: Printscreen/instagram

Rijaliti zvezda Maja Marinković iako nije trenutno učesnica “Zadruge 5” ne prestaje da se spominje u rijalitiju, kao i u medijima. Ona je sada otkrila sve detalje o svađi sa Brendonom kao i o poređenju sa Anom Korać

Bivši cimeri, Maja i Brendon, nastavili su druženje i nakon Zadruge, međutim sve je bilo kratkog daha. Njihova svađa je sve šokirala, a Maja je otkrila da će se u narednom period družiti sa njim, ali samo na sudu.

- Mi ćemo se videti na sudu, to je stari rijaliti igrač kome je i Bog rekao "laku noć". On je otvorio svoj jutjub kanal. 2, 3 puta sam snimala sa njim, a posle toga je postao zaista naporan i počeo da me zove po ceo dan i da mi šalje poruke, a ja imam i svoje obaveze. Počeo je da me pljuje samo iz razloga jer nisam želela da nastavim da snimam klipove sa njim gde bi on zarađivao pare na konto mog imena. Počeo je da izmišlja laži, kako ja ne znam ko je otac deteta i za to će biti tužen - rekla je Maja.

Printscreen

 

Mnogi komentarišu kako Maja kopira izgled popularne starlete kao i da su zbog Janjuša zaratile, a sada se popularna zadrugarka osvrnula na njihov odnos koji svakako nije pozitivan i otkrila pravi razlog njihove netrpeljivosti.

- Te persone ne bi postojale da njihovo ime ne ide uz moje ime. Iako se oni bolje komentarišu nego ja. Kada neki ljudi nemaju šta drugo da ponude osim određenih ličnih usluga tj. najstarijih delatnosti, onda se oni bave time ko je koga kopirao, a mene to zaista ne interesuje. Ja devojku zaista ne komentarišem. Janjuš je glavni problem, mi nismo imale ikakav problem pre toga - otkrila je Maja.

LJUBOMORAN SAM! Filip Car javno pitao Dalilu da li bi bila sa njim, Dragojević kipti od besa!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
KoBra

16.10.2021 03:01

Joj Majo i ti samo svoje usluge nudis a niko te ne priznaje za devojku. Suti i pokrij se ušima do poda