DALILA IZNELA STRAŠNE OPTUŽBE NA RAČUN DEJANOVE MAJKE! Tvrdi da ju je svekrva najstrašnije klela: Dabogda ti se materica osušila!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević ne kriju dase godinama trude d dobiju dete, a to je potvrdio i izvor gorepomenutog portala:

DALILA IZNELA STRAŠNE OPTUŽBE NA RAČUN DEJANOVE MAJKE! Tvrdi da ju je svekrva najstrašnije klela: Dabogda ti se materica osušila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Njihova najveća želja je da dobiju dete! Godinama su pokušavali, ali nikako im nije uspevalo. Na kraju su se obratili lekarima i ispostavilo se da su zdravi i da ne postoji konkretan razlog. Dalila je jednom zatrudnela, ali su izgubili dete i upali u težak period u kom su se udaljili. Bila je očajna! Dan i noć je plakala, nije imala snage da ustane iz kreveta. Ona to doživljava kao veliki životni neuspeh, jer je navikla da uvek ostvari sve što zamisli. Dejan se povukao u sebe, jer nije znao kako da joj pomogne. Posle nekog vremena, rešili su da još jednom pokušaju. Raspitali su se šta bi još mogli da urade i saznali za kliniku u Sloveniji, koja ima veliku stopu uspešnosti kad je reč o vantelesnoj oplodnji. Dalila i Dejan su pristali da uđu u "Zadrugu" kako bi skupili novac za vantelesnu oplodnju - kaže izvor Hita.

Međutim, umesto da planiraju odlazak na kliniku u Sloveniju, oni su na korak od razvoda! Dalila se, naime, zaljubila u Filipa Cara, dok Dejan flertuje sa Sandrom Čaprić i Stanijom Dobrojević.

S druge strane, s obzirom na to da ima mnogo ljudi koji veruju Dalilinim rečima, neki smatraju da je razlog tome što ne može da zatrudni Biljana Dragojević koja ju je, prema njenim rečima, proklela:

- Kad smo Dejan i ja započeli vezu, bila je protiv mene. Smatrala je da nisam dovoljno dobra za njega, smetala joj je i moja vera. Možda bih joj to oprostila, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je rekla. Klela me pred Dejanovim ocem Goranom, izgovorila je: "Dabogda joj se osušila materica, da nikad nema decu" - rekla je navodno Dragojevićeva.

NAKON ANE NIKOLIĆ OGLASIO SE I DEJAN ELEKTRIČAR Ovo je njegova strana priče!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading