SLOBODU TREBA DA TRAŽI NAPOLJU! Aleksandra Subotić kivna na Dalilu Dragojević, stala na Dejanovu stranu i žestoko oplela po drugarici!
Foto: Alo/ilustracija

Već danima unazad ne prestaje da se priča o ljubavnom trouglu u "Zadruzi" koji čine Dalila Dragojević, njen suprug Dejan Dragojević i Filip Car.

Nakon skandaloznog ponašanja Dalile Dragojević u "Zadruzi" i muvanja Filipa Cara, uzevši u obzir da je ona udata i da je njen suprug u rijalitiju, javnost, a i mnogi njeni prijatelji i neprijatelji, začuđeni su ovim njenim postupkom, a jedna od njih je i Aleksandra Subotić.

SLOBODU TREBA DA TRAŽI NAPOLJU! Aleksandra Subotić kivna na Dalilu Dragojević, stala na Dejanovu stranu i žestoko oplela po drugarici!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dalilina drugarica Aleksandra oglasila se i kratko prokomentarisala ovaj trougao i odnos u Zadruzi, koji nikome nije jasan.

- Generalno meni se ta priča ne sviđa. Ne bih previše ulazila ja u to, Dalili to nije bilo potrebno, ja razumem da njoj fali sloboda, ali mislim da je trebala da je traži napolju, a ne u rijalitiju. Pogrešno je vreme i pogrešno mesto za bilo kakve druge priče sa Carem - kratko je prokomentarisala Aleksandra.

PRELEPO DVORIŠTE I OGROMAN BAZEN! Ovo je velelepni dom Nadežde i Tome u Valjevu, a jedan detalj posebno privlači pažnju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Paja

13.10.2021 12:52

Svi bolesnici u zadruzi svebih ja njih u Lazu Lazarevic