MILJANA KULIĆ RASKRINKALA DALILU I DEJANA: Opstali su iz inata svima, znam kakav tip muškarca ona voli!
Foto: Printscreen/instagram

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Rezervisan termin za raskrinkavanje i padanje maski kojih se zadrugari grčevito drže najduže što mogu. Trenutna tema za crnim stolom je Dalila Dragojević sa svim njenim emotivnim problemima i nestabilnostima, prouzrokovanim bračnim turbilencijama i novonastalim simpatijama sa Filipom Carom. Milan je dao reč Banetu Đokiću.

MILJANA KULIĆ RASKRINKALA DALILU I DEJANA: Opstali su iz inata svima, znam kakav tip muškarca ona voli!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Meni nije jasno, ovo traje deset dana. Ako je ovo brak i ljubav zašto plačete stalno? Nije mi jasno zašto ne reaguješ? Uzmeš za ruku i izađeš napolje, jel ti preča žena ili 50.000 eura? Ja bih sve polupao redom ovde, ja ne znam da li si normalan - govorio je Bane.

- Ne razumete vi, morate da volite i da budete privrženi da biste razumeli i osetili! - rekao je Dejan.

- Ona je meni rekla da će da te pusti i da ispada da te drži na povocu. Nije mi jasno kako ne sednete da razgovarate? - dodao je Bane.

- Sandra je čula a i Matora šta je naš problem i njih dve razumeju - naveo je Dejan.

- Nije mi jasno da Mensur stane iza svoje veze od mesec dana a ti ćutiš u braku pet godina - vikao je Bane.

- Smatram da mi je mozak jak da mogu sve rečima da rešim, i ona je jaka može sama. Nisam došao da se bijem, svađam, ponižavam, to me ne zanima uopšte. Jak sam i znam koji je moj način - naveo je Dragojević.

- Smatram da su ušli u odnos kako su ušli i mislim da su opstali iz inata svima. Dalili se tek sad vraća sve, sad je stiže. Znam kakav tip muškarca voli, majka Dejanova to ništa ne podržava ni mnogi drugi. Ispao je problem i ispalo je da ne može Dalilu da dovede, ne znam. Filip ništa nije kriv, ustao je jasno i glasno rekao šta se dešava. Obe strane su ovde zaljubljene to je jasno, ali ona to ne može da kaže jer voli njega najviše na svetu. Dejan nije ni znao da su Dalila i Car imao raspravu do deset ujutru i da su letele čaše i flaše - rekla je Miljana.

- Znam ja sve, slao sam ljude - ubacio se Dejan.

- Šta ti mene ima da špijuniraš? - zbunila se Dalila.

- Ja ne znam kome više da verujem, da li je ovo rijaliti priča ili je iskreno ne znam. Možda su se dogovorili, možda sve glumi... - nastavila je Miljana.

LJUBOMORAN JE KAO PAS! Nadežda progovorila o problemima u braku sa Tomom Panićem!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading