JEL SI IM REKLA DA SI TRUDNA? Mensur se hvali na sva usta, a onda otkrio kakav mu je se*s sa maloletnom Milicom i sve šokirao!
Printscreen

Pošto je salon za lepotu ''Zadruge 5'' počeo sa radom ,prvo je ušao ljubavni par Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović, i zauzeo svoja mesta.

Naime, Mensur je tom prilikom seo da se ošiša, a Milica da opere kosu i isfenira. U toku svog šišanja, Mensur se pohvalio frizerima kako je Milica trudna, pa o tome pričao kroz smeh.

JEL SI IM REKLA DA SI TRUDNA? Mensur se hvali na sva usta, a onda otkrio kakav mu je se*s sa maloletnom Milicom i sve šokirao!

Printscreen

 

- Volim da je zaj*bavam, bebica moja, sreća mala. Ljubavi, jesi im rekla da si trudna? Nema šta da se čeka, vreme je. To se sve desilo ovde, ja ne idem nikad ispod sat vremena - krenuo je Mensur sa pričom.

- Kako ona to izdrži? - pitao je frizer.

- Teško, s obzirom da nije nešto veliko iskustvo, to je muka, sutradan ne može na noge, upale i čuda - nastavio je da priča Ajdarpašić o svom intimnom životu.

Podsetimo, vest da je Milica navodno trudna šokirala je javnosti, a i zadrugare koji su dolazili i čestitali mladom paru. Verujemo da je ovo samo deo igre Mensura i Milice i da se definitivno sa ovakvim stvarima ne treba igrati.

SKANDAL! Dejan zatekao Cara kod Dalile u krevetu, Dragojević poludeo od besa, a njen potez napraviće još veći karambol!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading