STEFAN KARIĆ POTKAČIO ZADRUGARKE Najlakše je uraditi silikone i raditi za novac
Printscreen

U toku ankete za "najnesposobnijeg zadrugara", Stefan Karić je prokomentarisao:

- Moram da pohvalim Viki, stigne sve da uradi. Najlakše je staviti silikone i raditi za novac. MC Damiro se nije snašao u kupovini na primer. Što se tiče Zverke, on je otišao sad zbog Matore ali ja mislim da je on sposoban. Nesposobni su oni koji nisu potrefili ni vece šolju. - rekao je Stefan.

STEFAN KARIĆ POTKAČIO ZADRUGARKE Najlakše je uraditi silikone i raditi za novac

Alo.rs

 

MC Damiro odmah ustao i napravio haos za crnim stolom, a onda potkačio Marka Osmakčića:

- Ja sam ovde nesposoban, ali nisam kriv za vaše namirnice kupio sam sve u prodavnici. Za mene je Marko nula - rekao je MC Damiro.

- Ma ti si šu*ak, Stanija nema ni tune, ni kafe, ni ničega. Ti ćeš da pušiš i piješ pivo a nećeš nama uzeti hranu. Ti si pojam klošara - drao se Marko.

TRPI UŽASNE BOLOVE! Aleksandra Subotić napustila rijaliti zbog ozbiljnih zdravstvenh problema!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lela

09.10.2021 17:53

Ovi zadrugari su zaista katastrofa, ništa neznaju uraditi u kuhinji, devojke neznaju ni makarone skuhati. Kao da su sve šupljoglave i nije mi jasno šta su njihove majke radile dok su im kćerke odrastale. Osim Matore i Viki nisam videla niti jednu devojku da nešto kuha. Sandra Rešić već drugu sezonu ne prilazi šporetu da skuha ručak. Ona ima preko 30 godina, kako bi osnovala porodicu, skuhala ručak za decu, muža, majku ako se razboli? Ostale devojke neznaju ni pod obrisati. Katastrofa! Dečki su mnogo čistiji, uredniji i kuhajua, a one se nabiju oko onog pulta kao živi leševi i čekaju da im neko nešto udeli. Sramota treba da bude njihove majke, one su krive što su trpile ovakve parazite u kući. I da, dobro je rekao Karić, one više vole "napumpati" sise i zaraditi "laki" novac. Žalosno je to a ja se nadam da mi jedna takva neće doći u kuću i rađati unučad.