NEGATIVNO ME JE IZNENADILA! Aleksandra Subotić ne može da dođe sebi od šoka nakon Dalilinog ponašanja, odmah se oglasila
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon Dalilinog ponašanja u Zadruzi i muvanje Cara uzevši u obzir da je ona udata i da je njen suprug u rijalitiju, javnost, a i mnogi njeni prijatelji i neprijatelji, zgroženi su ovim njenim postupkom, a jedna od njih je i Aleksandra Subotić.

Naime, Aleksandra je dobila pitanje na Instagramu kako vidi ovu igru Dalile Dragojević i Filipa Cara, a ona uopšte nije imala lepe reči iako joj je na kraju kao svojoj drugarici poželela sreću i želju da joj ovaj brak uspe.

NEGATIVNO ME JE IZNENADILA! Aleksandra Subotić ne može da dođe sebi od šoka nakon Dalilinog ponašanja, odmah se oglasila

Printscreen

 

- Zanimljivo mi je gledati kao gledaocu, ali njima lično potpuno bespotrebno. Sa strane posmatrajući za mene je njihova ljubav delovala idilično i sve ovo me je zaista iznenadilo negativno, ali ko zna možda na kraju sve bude zaista OK. Mislim da Dalili nikad nije bilo potrebno druženje s Carem i da je trebala definitivno da se skloni od njega čim je započeta ta priča, ali znam Dalilu i znam da tu neće biti ničega, a njoj i Dejanu želim svu sreću - bila je potpuno iskrena Aleksandra.

Podsetimo, javnost je podeljena oko ove priče između Dalile i Dejana, dok su jedni od komentara da ovaj rijaliti par lažira svađe da bi bili u centru pažnje, drugi pak tvrde da je nemoguće da neko može ovoliko da glumi i drami zarad opstanka u istom.

MISLILA JE DA IH NIKO NE ČUJE Dalila beži iz rijalitija, zapretila Dejanu nikad gore i sve svalila na njega, kamere zabeležile ceo razgovor!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading