BRAK BEZ DECE JE KAO AUTO NA DIZEL! Car udario u najbolinju tačku Dalile i Dejana, smatra da njihov brak zato manje vredi!
Printscreen

Filip Car komentarisao je svoj odnos prema Dalili Dragojević sa Mikijem Đuričićem i Markom Osmakčićem.

Dragojevići već godinama žele decu, ali na žalost još uvek nisu uspeli da se ostvare kao roditelji. Dalila nije uspela da ostane trudna, a sada se to našlo kao argument za poništavanje vrednosti njihovog braka.

Printscreen

 

- Vidi ti što je ona smekšala, više joj ne smeta šta joj kažu. Zamisli uđeš ovde i zaljubiš se u degenerika - govorio je Miki.

- Nije se zaljubila, samo vozi zbog braka - dodao je Car.

Zaljubila se, ali ta žena ima mnogo da izgubi, a ti nemaš ništa. Nije to naivno - nastavio je Đuričić.

- Kakav brak, to je kao veza, nemaju troje dece, na papiru su u braku - ubacio se Marko Osmakčić.

- Meni je brak bez dece kao auto na dizel - dodao je Car.

- Kao veza od 4 godine, nego se ona izgleda loži na Stefana. Dejan guta, a ona ga j*be kako stigne, jer je on zavisi od nje. Da ona živi kod njega, šutnuo bi on nju, nego jer primoran da je sluša. Ona je samoživa, sve ona sme, ona ne sme. Ja sam Staniji odmah rekao: "Stanče, ovde nešto ne štima". Više hemije imaju moji baka i deka - nastavio je Marko.

Car kad bi se smuvao sa njom, ne bi mogao da izađe sa njom na kraj, ali to tebe privlači - istakao je Miki.

- Ne bih... Najgnusnija priča koju sam napravio sebi. Što je najgore, nisam se zaljubio, malo mi se đasvi - govorio je Filip.

- To ne bira pamet nego srce... Da, da, nisi se zaljubio, a plačeš. Ne sviđa mi se kao osoba, ali ima lepu glavu, a tebe radi njen bezobrazluk - pričao je Miki.

U DEPRESIJI JE, STALNO JE NA GROBLJU Dara Bubamara ne može da se pomiri sa smrću oca, ne prihvata činjenicu da je preminuo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading