CAR PRIZNAO SVE ZA DALILU I NJEGA Sandra slušala kako Filip otkriva emocije prema udatoj ženi: Snosiću odgovornost!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Sandra, molim te, nemoj da lupaš gluposti, da širiš nešto što si čula! Zašto moraju da mi rade ovo bliski ljudi?! - vikala je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Dalila, nemoj da vičeš, ja sam samo vama rekla šta sam čula - pravdala se Sandra.

- Slušaj, ja mogu da nosim krivicu za 20 ljudi, ne samo za nas dvoje. Ja ću sve reći, devojka mi je dala na važnosti, na pažnji, ja sam krivo shvatio stvari, zagrizao sam... Mene boli ku*ac, prihvatio sam to ništa radije nego sve. Ona se meni sviđa, mislio sam da se i ja njoj sviđam - priznao je Car.

- Ja nemam problem sa tobom, imam problem sa svojim mužem - objasnila je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Filip je šokirao izjavom i priznanjem da ima osećanja prema Dalili:

- Ja znam da sam se ja utripovao da ova žena ima problem u svom braku zbog mene. Ja ću ustati i reći:"Ona se meni sviđa". ja sam video da ona ima problem u svom braku i msilio sam da ima problem zbog mene jer se sviđa ona meni i jer se sviđam i ja njoj. Ali nije tomtako, sviđa se ona meni, i ja sam to video. Eto i to je to, dobro si rekla, utripovao sam se. Ti si iz svog nezadovoljstva meni dala povoda da ja mislim da se ja tebi sviđam. Reći ću da sam utripovao sve - kazao je Car.

BONUS VIDEO:

 

PRE DVE GODINE OLGA I NJEN OTAC DOŽIVELI SU TRAGEDIJU Zadrugarkin tata bio u depresiji, policija napustila njegovu kuću!

Komentari (0)

Loading