MARTINA RASKRINKALA MIHIĆA Otkrila da je hteo sa njom da pravi Miju ljubomornom, a on pobesneo i počeo da urla
Printscreen

Martina Petrović je vođa ove nedelje i podelila je budžete zadrugarima. Oni sad komentarišu njenu raspodelu, a reč je dobio Sandi Kojić.

-Ti si pre dve nedelje ušla, video sam da si bila ćutljiva, Đole i Irma su prepoznali da si povodljiva, tako da su te uzeli pod svoj klan. Sve što kažu, ti tako radiš. Gledaš u pabu šta radimo i prenosiš. Što se tiče budžeta Irme i Đole su sve uradili - govorio je Sandi.

-Ljudi ne znaju šta se desilo i okreću situaciju - ubacila se Irma.

Printscreen

 

-Tretiram ih kao prolaznike u pabu. Očekivali ste da će neko od vas troje biti vođa i razmišljali ste. Mi smo bili posvađani, zato sam dobio mali budžet - nastavio je Kojioć.

Printscreen

 

-Tek ću da vas provociram budale - urlala je Sejranićeva.

-Ja sam prvi dan došla ovde i ćutala jer sam bila zbunjena. Ja sam takva ličnost, nisam kao svi ostali da krenem da napadam Deniz koju ne poznajem. Na meni je da priocenim i vidim slabe tačke, do tad ću da ćutim kao zalivena. Ulaziću u konflikte, ako budem imala povoda. Niti mi trebaju priče, nisam došla da bih bila bitna, a to što se vi svađate... - istakla je Martina.

-Već se vidi ko će biti omiljeni, to je Đole. Mići si dala veliki budđet da bi imala protekciju u pabu - nastavio je Kojić.

-Smatram da si iskrena, sviđa mi se jako podela budđeta. Hvala ti za komplimente i savete - rekla je Nevena.

-Prvo i osnovno komentarisaću podelu budžeta, koja je bila katastrofalna. Ti devojko nisi napravila nijedan subjektivan komentar, nego neko ko ti je sugerisao protelih dana. Ti jedino sediš na garnituri i šminkaš se. Ti kad bi uzeča metlu ne bi znala da čistiš, izgledala bi kao vešticzu. Caru daješ 3000, za šta? Da mu se ušlihtaš i uvučeš u bu*u! Ti sa mnom nisi imala nikakvu komunikaciju, osim da me pitaš koliko ima sati. Ti devojko imaš 19 godina, sprdaš se sa nekim, a ja sam stariji 13 godina i obrazovan. Ti si apsolutna nula za mene. sledeći put kad hoćeš nekog da uvrediš razmisli da lči znaš šta znači poremećaj ličnosti - besneo je Mihić.

Printscreen

 

-Mislim da sam ti rekla stvari sa razlogom. Nemaš prava bilo šta da mi pričaš, kad smo sastavili jednu rečenicu. Pitao si me da se spojimo i da ti treba ženska pažnja, da praviš Miju ljubomornom - otkrila je Petrovićeva.

-Pošto nećeš metlu sama da uzmneš, ja ću te patentirati iposlati iz Šimanovaca - odbrusio je Stefan.

-Ti si meni rekao to za Miju, ja sam ti rekla spojiću te sa Sanjom, da ja ne želim priče. Ti si došao i rekao da ti treba ženska pažnja - nastavila je ona.

-Ti si jedina devojka koja nema silikone, a ni mozak - odbrusio je on

ISKLESANO TELO I OSMEH OD MILION DOLARA Marko važi za najlepšeg zadrugara, a pašće vam vilica kada vidite kako mu izgleda rođeni brat Mario! (FOTO)

Komentari (0)

Loading