NA IVICI DA OPROSTI CARU AFERU S MAJOM? Janjuš i Filip ogolili dušu pred novinarima, obojica priznali da im nije svejedno!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku sinoćne emisije ''Pitanja novinara''. Novinar Darko Tanasijević, ostavio je Marka Janjuševića Janjuša da stoji i njemu je priključio Filipa Cara.

- Filipe, vaš odnos je izuzetno promenljiv. Mnogo toga je ostalo nerazjašnjeno. Janjuše, mnoge je iznenadilo to što nisi, uprkos svemu, nominovao Cara. O čemu se radi? - pitao je Darko.

NA IVICI DA OPROSTI CARU AFERU S MAJOM? Janjuš i Filip ogolili dušu pred novinarima, obojica priznali da im nije svejedno!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam kroz nominacije komentarisao Filipa onako kako sam se osećao. Ja da sam ustao i napuš**o ga, sa potpunim pravom, mislili bi da sam opet zaljubljen u Maju. Neka Filip kaže ako misli da sam bio ironičan, licemeran, ja ono što sam rekao, ja mislim tako - rekao je Janjuš, pa je Filip nastavio:

- Smatram da nije, da je rekao istinu i onako kako se oseća. Ja koliko ga poznajem mogu da prepoznam kad je ironičan i kad je iskren. Nemamo mi zašto sklapati primijre, nama dvojici je svejedno, možemo se i klati i poštovati jednog drugog. Glupo je da se uopšte svađamo, ali sam ja rekao kako mi je žao što je sve ispalo tako. Da smo ušli kao drugovi tu bi u duetu normalno zaje**ciju pravili. Ne bi nam komentarisanje bilo u prvom planu. Normalno je da ja žalim, ali se vreme ne može vratiti. Vidim da i on žali, ali neću imati ove sezone druga kao što je on, a neće ni on isto tako. Verujem da njemu na neke momente nije svejedno - rekao je Car.

- Primećuje se žal zbog vašeg odnosa, ali je vas udaljila ta jedna devojka. Možda kad biste našli devojke, možda biste mogli da se pomirite - rekao je Darko, na šta je Janjuš rekao:

- Da je situacija kao sa Čorbom, bili bi na krv i nož. Pošto je to bio odnos koji je bio katastrofalan, batalio sam sve to. Ja stvarno nemam nikakve emocije prema Maji, rekao sam da neću pričati ništa loše ovde o njoj. Šta je bilo, bilo je. Nemam prosto više tih emocija, ugasilo mi se sve kad sam izašao. Baš zbog toga ne mogu da odreagujem. Treba dosta vremena da prođe da bi mogli da bar popričamo - rekao je Janjuš, pa ga je Darko prekinuo novim pitanjem:

- Zbog čega ga nisi pozvao da ispeglate situaciju? - pitao je Darko, na šta je Janjuš odgovorio:

- Mi smo se poznavali 9 meseci prošle godine. Ne mogu ja da poredim moje i njegovo prijateljstvo i neko sa kojim se družim ceo život. Znam celu situaciju njegovu što se tiče sa Majom. On je bio dobar sa njom prošle godine, izašli, počeli da se viđaju i zavozali se. Prestali smo da se čujemo. Jeb**u mater u neku ruku, sad kad pogledam, naravno da mi je žao, ali je po meni ušao u problem u rijalitiju. On nije kao ja, da može da istrpi, to je velika ljubomora sa Majom, ne može svako izdržati to. To nije dobro ni za Maju ni za njega da budu u vezi ovde u rijalitiju. Neću da ponižavam Maju ovog puta, dosta smo se ovde ponižavali. Sam bira koga će da izabere. I ta Maja ako uopšte planira da ulazi ovde, ne trebaju joj te situacije, ni on. Njoj ne treba ni jedan muškarac ovde, ako hoće da popravi finansijsku i drugu situaciju - rekao je Jajnuš.

Nakon njihovog izlaganja, Darko je pozvao Mikija Đuričića da prokomentariše:

- Ne znam, ne razmišljam uopšte o njima. Napravio si grešku kad si rekao da je Janjuš trebao njega da zove, valjda je to obrnuto. Dešava se sve. Veći je problem to da ako se njemu Maja sviđala dok je bio ovde. Ne znam ja to nisam gledao. Ako su iskreni, jeb**a dešava se. Koliko je brakova i veza samo puklo, ajde bre. Za mene nije to bila ljubav između njih dvoje. Ja sam bio svedok njegove i Aleksandrine ljubavi. Prvo je bila ljubav, pa je posla toga psovanje užasno - rekao je Đuričić.

LOMILA SVE PO IMANJU Aleksandra Subotić slagala da je udata, novinari je raskrinkali!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading