NEDOSTAJE MU BIVŠI DRUG?! Janjuš prepričavao dogodovštine sa Filipom Carem, svi se smejali!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon flerta sa Olgom Margitić, Janjuš je otišao do dnevne sobe, gde je napravio haos svojim izjavama. Prvo je pričao o zajedničkom iskustvu sa devojkama koje je imao sa Filipom Carem, a potom počeo da ispituje zadrugare o prevarama i narkoticima.

NEDOSTAJE MU BIVŠI DRUG?! Janjuš prepričavao dogodovštine sa Filipom Carem, svi se smejali!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ali kad sam bio sa Carem kod neke dve, rade u vojsci, ko zna gde ih je iskopao. Otišli kod njih, on sa jednom u sobu, ja sa drugom. A stan nuklearna bomba. Mačka mi se popela na krevet, meni neprijatno. Ja rekoh ženi da je odvede u kupatilo. Neće, kaže žao joj da je zatvara u kupatilo. A Car ga tamo već lomi. Mačka mi ovako kreće, ja niti da stanem, niti da ne stanem. Kad sam završio, po šest stepenika sam preskakao samo da izađem odatle. Taksija nema, 6 ujutru, narod me gleda, mene blam. I od tad sam rekao kraj, ni sa jednom nisam bio više - ispričao je Janjuš, pa nastavio:

- A kad smo otišle kod neke dve što smo upoznali na Instagramu. Kuku majko... Da vidiš taj delirijum. Da od obe sastaviš, da uzmeš oko, nos, ne bi sastavio polunormalno. Glupo kad smo došli da kažemo da idemo kući. Poslao drugu kao da me zove, od tad sam se smirio i batalio žene. Ne vredi. Od 10. avgusta ništa. Ne može više. Sa Enom sam se pomirio, ali prijateljski. Kakva je to žena, ali je našla mene idiota - govorio je on.

Janjuš je potom krenuo da ispituje zadrugare da li su varali ili koristili narkotike, pa je ušao u mini sukob sa Irmom Sejranić, koja mu je govorila da nikad nije varala svoje momke, osim jednog, koji je nju prevario. Janjuš takođe nije verovao zadrugarki da nije koristila kokain.

- Šta ti hoćeš da kažeš, da sam ja narkomanka? - besnela je Irma,

- Rekla si da si probala - govorio je Janjuš.

NAKON JAVNOG RASKIDA, OGLASILA SE MAJA: Nije me ispoštovao, neka mu je na čast!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading