CAR ZALJUBLJEN DO UŠIJU Zadrugar ne prestaje da ljubi Sandru, ali ga grize savest zbog Maje: Ne mogu reći da me briga za nju!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon emisije "Gledanje snimaka". Filip Car i Sandra Čaprić su se osamili u izolaciji, pa je on podučavao kako treba da se ponaša večeras u emisiji "Nominacije".

- Nemoj da komentarišeš, gubiš energiju, veruj mi. Ja sam prošao kroz to, svi će nas komentarisati - pričao je Filip Car, pa se dotakao odnosa njih dvoje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovo što ti Dalila priča, to je zato što sam trinaest godina u vezi. Idem iz veze u vezu, treba malo da damo vremena jedno drugom. Možda mi shvatimo da nismo jedno za drugo. Ali ti si se meni svidela, nisi kao one. Ja sam prošle sezone za prvih dvadeset dana se opijao, ulazio u veze, se*s imao, sve i svašta. Zamisli onaj ko se poljubi sa Irmom pa je ostavi. Počeo sam da razmišljam drugačije. Po meni, ja ništa nisam loše uradio sem što sam povredio Maju. Ti ne treba da budeš povređena ni jednog momenta. Ja znam da njoj nije bilo svejedno, znam da joj je stalo do mene, nije htela da idem kući da bi bila sa mnom. Nije meni tako lako reći da je mene briga za Maju. Osećam se loše - rekao je Filip.

- Ja sam videla da ti vrediš, ne mogu da ti zamerim to kada se nismo poznavali pre - rekla je Sandra.

DUGO NISAM UPOZNAO DEVOJKU KAO ŠTO JE ONA Filip Car zaboravio Maju, potpuno opčinjen Sandrom!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading