RODITELJI NISU IMALI PARE ZA SLAVLJE, ALI JESTE ON! Zadrugarka dvojnica Lune Đogani proslavila rođendan u suzama, evo ko je sve organizovao!
Foto: Youtube/Printscreen

Magdalena Milinčić slavi danas rođendan. Njoj je Veliki šef poslao iznenađenje i poklon za rođendan a nju je to oduševilo, zaplakala je, a zadrugarke su je tešile.

- Draga Magdalena, Veliki šef ti čestita rođendan, šaljemo ti tortu kao mali znak pažnje. Želimo ti puno zdravlja, sreće, ljubavi, i što više dana provedenih u "Zadruzi" - glasilo je pismo!

Magdalena se rasplakala kada je videla šta joj je Veliki šef poslao i zhavalila se i njemu i svim zadrugarima koji su tu sa njom.

Zadrugari su prilazili da čestitaju Magdaleni rođendan, a njoj je bilo teško jer njena porodica nije u mogućnosti da joj pošalje bilo šta.

Magdalena je u više navrata govorila da je ona ušla u rijaliti da bi se ispromovisala i da bi zaradila novac da pomogne svojoj porodici. Magdalena je sve vreme plakala i veoma ju je dirnuo gest Velikog šefa.

Podsetimo, Magdalenu i njene sestre je otac napustio kada je ona bila mala, pa je onda ona u tom periodu krenula da radi kako bi pomogla svojoj majci i pružila sestrama sve.

OD PEVAČA DO PO*NO GLUMCA Sandi Kojić otkrio skandaloznu prošlost, a pomenuo je i ženu i dete!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Krh

24.09.2021 17:58

Pa tko moze nahraniti pedesetak aždaja? Koliko bi novca trebalo njenima da izdvoje? Pustite devojku na miru i da sto duze opstane u rijalitiju