POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA! Marijana molila Janjuša da prizna odnose sa njom, zadrugar doživeo nervni slom i krenuo da spominje Maju!
Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka" došlo je do sukoba između Marka Janjuševića Janjuša i Marijane Zonjić, a onda se Janjuš obratio Maji Marinković.

- Moram odmah da kažem. Marijana je poslušala Milicu. Janjuš je toliko izljubomorisao zbog toga što je Marijana igrala na žurki i meni prilazi i kaže pogledaj je vidi kako pati za bivšim - rekla je Sandra.

Printscreen

 

- Milica je rekla da Mensuru i meni ulazi neko bitan. Mislila je na Maju, ali mene to ne dotiče. Marijana stvarno misli da sam zaljubljen u nju. Ja sam dokazao kakav sam ja, mnogo se potencija to ko će da uđe, što se mene tiče niko ne mora da uđe - rekao je Janjuš.

- Molim te da budeš iskren - rekla je Marijana.

- Šta je problem da kažeš da si zaljubljena kada svi znamo da jesi - rekla je Sandra.

- Rekla sam da mi se sviđa, šta je problem - odgovorila je Marijana.

- Ova mala je došla na level da se igra sa nekim. Zamisli da se Marijana Zonjić igra sa nekim. Janjuš je kriv za to. Zamisli da se ona igra sa nekim - skočila je Dalila.

Printscreen

 

- Naša ljubav je veća od tvoje. Vas dvoje uopšte niste intimni kao da niste u braku - govorila je Marijana pa poručila da reši šta ima sa Petrom.

Lepi Mića se umešao u raspravu pa brutalno izvređao Marijanu Zonjić, a potom pohvalio njen fizički izgleda i rekao da može da vodi ljubav sa kim hoće.

- Meni se sviđa Marko - Marijana izjavila ko joj se sviđa pa bacila sve u rebus i opet ostala nedorečena koji Marko joj se sviđa.

- Ja bih ušla sa Janjušem u vezu, ali se plašim jer je on rekao da ne želi vezu. Ja treba da kažem da hoću pa da ispadnem glupa, neću da budem glupa - izjavila je Marijana.

GNUSNE LAŽI MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda obmanula celokupnu javnost, isplivali dokazi protiv nje, a ogromna svota novca je u pitanju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading