NIJE SMEŠNO, NEGO TUŽNO! Maja Marinković do detalja iskopirala Anu Korać, a evo zašto je sada prešla sve granice!
Foto: Youtube/Printscreen

Već duže vremena mediji pišu o slučnosti između Maje Marinković i Ane Korać, jer je nemoguće zažmuriti na činjenicu da Maja kopira i stajlinge i estetske zahvate popularne starlete.

Nedavno je uradila uradila nove, veće grudi, a oblik i veličina su iste kao kod Koraćeve. Međutim, sad je otišla još jedan korak dalje time što je te iste grudi prošetala u istoj haljini. Da sve bude još crnje, Marinkovićeva i Ana su ljute protivnice, pa je neshvatljivo zašto toliko želi da liči na osobu koju ne može da podnese.

Naime, nedavno je Marinkovićeva gostovala u emisiji "Amig Show" u crnoj haljini koja je istakla njene grudi. Istu odevnu kombinaciju, ponela je Ana prilikom jednog gostovanja u istoj emisiji! Tom prilikom, sedela je i na istom mestu!

Pored haljine, zadrugarka je obula crne, kožne čizme, slične Aninim, ali kako nisu potpuno identične, izgleda da Marinkovićeva nije uspela da pronađe isti model.

Ovo nije prvi put da Maja Marinković u potpunosti iskopira stajling Ane Korać. Isto se desilo i na superfinalnoj večeri Zadruge 4, kada je Ana, primetivši istu haljinu kod Maje, postavila sliku i napisala:

- Pa dobro, šta, lagano! Hahahahahaha!

Maja je jednom prilikom prokomentarisala sličnost u oblačenju između nje i Koraćeve, pa oplela po njoj.

- Imalo je nas par istu stvar, ali se uvek spomenem ja. Ja sam tu da drugima podignem cenu ako treba. Meni jedina tema nije garderoba, meni bi bilo zadovoljstvo da se neko oblači kao ja. Videla sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouverene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovek - rekla je Marinkovićeva ranije.

MAJA RASKINULA SA CAREM?! Filip priznao ubeđen da ga je Marinkovićeva ostavila, a evo šta kaže Čaprićeva!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading