SKIDALA MU GAĆE I LIZALA NAOČIGLED SVIH Isplivao snimak vrele akcije Olge i Dina iz Zadruge, radila mu je ovo pred prepunim klubom! (VIDEO +18)
Printscreen

Fudbaler Dino Dizdarević optužio je cimerku iz "Zadruge", Olgu Margitić, da ga je pre ulaska u rijaliti oralno zadovoljila u jednom beogradskom klubu, zbog čega je nastao potpuni haos.

Dino je danas, tokom porodičnog sastanka u "Zadruzi", ostao pri svojim prvobitnim tvrdnjama koje je Olga svim silama demantovala, a potom fudbaleru poručila da će zbog ovih tvrdnji protiv njega podneti tužbu.

Ipak, na ovome se nije završilo - Dino je obelodanio da poseduje Olgine kompromitujuće snimke, a potom zamolio administratore svog naloga na Instagramu da pomenuti video-materijal objave.

- Nek izbace moji drugari stori gde me ona otkopčava, i ljubi mi ku*ac - apelovao je Dino, a Pink.rs došao je u posed pomenutih snimaka.

Brojni Dinovi navodi ispostavili su se kao istiniti - na video-snimcima koji su se pojavili na internetu, Dino podiže majicu, a potom mu Olga ljubi i gricka trbušnjake. Ipak, tu se nije zaustavila - njih dvoje su simulirali oralni seks, a kontroverzna plavuša mu je u jednom trenutku otkopčala šlic i pred punim klubom skidala mu gaće!

Da li su akciju, kao što Dino tvrdi, konkretizovali u toaletu gde ga je Olga, navodno, oralno zadovoljila, ostaje da se vidi.

NJU TAMO MALTRETIRAJU! Izbačena zadrugarka otkrila skandalozne detalje o Viktoriji i kako se zapravo zadrugari ponašaju prema njoj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading