MATORA MI JE PRETILA I HTELA DA ME POLOMI! Šok priznanje Sanje Stanković, zadrugarka otvorila dušu o torturi kroz koju je prošla!
Printscreen

Sanja Stanković po dolasku iz Pariza otkrila je da je tik pre ulaska u "Zadrugu 5“ Jovana Tomić Matora napravila karambol, pretila joj i ucenjivala je, a sve zbog telefonskog računa koji se vodi na njeno ime, a koristiga Sanja.

Čitavoj situaciji posredovao je Stankovićkin prijatelj koji je pokušavao da smiri strasti bivših partnerki koje umalo nisu prerasle u fizički obračun. Matora je uporno tražila Sanji listing na šta Sanja nije obraćala pažnju, što je Matoru dodatno iznerviralo, pa je u jednom trenutku zapenila i obrušila se po bivšoj pretnjama i ucenama.

Sanja Stanković prepričava njihovo poslednje viđenje pred Matorin ulazak u "Zadrugu 5".

- Naš poslednji kontakt je bio preko mog druga, moj telefon se vodi na njeno ime, tu je ispao karambol, ona me ucenjivala, pretila da će izvući listing, rekla da će da me polomi: "Sve sam u stanju da uradim, boli me ku*ac“. Rekla sam joj slobodno, ja ništa ne krijem, na kraju se sve završilo dobro, ušla je u rijaliti i rekle smo neka ostane tako kako je. Sada je sve suvišno što bi rekla o njoj i njenom ponovnom ulasku u „Zadrugu", čujem da je priznala da pravi mnoge frke da privuče pažnju osobe do koje joj je stalo, nekad sam to bila ja, sad, iskreno, ne znam ko je i ne zanima me - započinje Sanja.

Printscreen

 

Da li tebe možemo očekivati u novoj sezoni "Zadruge 5"?

- Rijaliti je super lova, ko može da izdrži sve to tamo. Trenutno ne postoji novac za koji bi ušla. Da se razumemo, meni je novac jako bitan u životu, ali novac ne može da kupi mir, a meni mir trenutno najviše godi, prija i treba.

Sudeći prema tvom izgledu, zaljubljena si do ušiju?

- Da, piše mi na čelu, još je sveže sve, mesec i po dana smo zajedno, s dečkom sam bila u Parizu, nedavno smo se vratili, već duže vreme on meni piše i muva me, nije mi se svideo na prvu, ali eto bio je uporan, prvenstveno me poštuje, vidi se da je dobar čovek, on ima decu, mene je kupilo to kako se on ophodi prema svojoj deci, videćemo u kom pravcu će to voditi. Volela bih da se ostvarim kao majka, mi već radimo na deci, pa ako se desi, tim još bolje.

ISTINE I LAŽI O HONORARIMA! Otkriveno ko je dobio pare unapred, a evo ko će najviše zaraditi, on je definitivno najveće iznenađenje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading