SUBOTIĆKA PLAKALA ZBOG VIKTORIJINE PRIČE Znam kako ti je bilo!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Ja ne znam ni šta bih rekao na ovu temu. Ne mogu da verujem da se to desilo. Neću sad da pričam šta bih ja uradio i razumem njenog dedu - rekao je Mateja:

SUBOTIĆKA PLAKALA ZBOG VIKTORIJINE PRIČE Znam kako ti je bilo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ja ne znam više ni šta pričam ni šta bih joj poželeo - dodao je Matijević.

Nakon Mateje reč su dobili Miki Đuričić i Marko Janjušević janjuš:

- Mene ne zanima šta se tebi desilo, ali ti je ovo velika šansa da promeniš svoj život - ubacio se Miki.

- Ti nisi kriva za to, tebi život nije ni obeležen ni uništen. Tek ćeš ti da živiš kroz to tvoje dete - rekao je Miki.

- Ne mogu da verujem da je ona sa 20 godina onako pričala, ja ne bih mogao da progovorim. Oko čega smo se mi nervirali, a ti čuješ onda ovakvu stvar. Ne mogu ja ovo ni da komentarišem - rekao je Janjuš, pa se Miki ubacio:

SUBOTIĆKA PLAKALA ZBOG VIKTORIJINE PRIČE Znam kako ti je bilo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Dobro je što je rekla javno, jer će podstaći devojke kojima se isto desilo da ne ćute - rekao je Đuričić.

- Pamet u glavu i budi takva kakva jesi - posavetovao je Janjuš.

Dalila Dragojević kroz suze je prokomentarisala celu situaciju:

- Ne mogu ja ovo da komentarišem. Nisam imala hrabrosti da joj priđem i da je pitam. Šta reći, montrum i ja ne bih poželela da takva osoba izađe iz zatvora i želim mu sve najgore - kroz suze je govorila Dalila, pa je dodala:

SUBOTIĆKA PLAKALA ZBOG VIKTORIJINE PRIČE Znam kako ti je bilo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ona posle ovoga treba da ima pažljivog muškarca, i da joj on bude sve u životu posle tog deteta - rekla je Dragojevićka.

Dobrojević Staniju je Milan podigao i dao joj reč da iznese svoje mišljenje:

- Ono što je još veću buru izazvalo je to što su ej roditelji ostavili. Koga tu kriviti? Da čujemo tvoj komentar na ovo - rekao je Milan.

- Svi mi u životu imamo neke traume, a prve počinju iz detinjstva. Znam mnogo ljud koji imaju veliku traumu što nisu imali roditeljsku porodicu. Ona nije imala pravo da viče mama i tata - rekla je Stanija, pa je dodala:

- Dete kad zna da su ga ostavili mama i tata, oseća se odbačeno. Kada izađeš odavde i nađeš psihologa, možeš da radiš na sebi, da se rešiš tih trauma. Ona ima tu crtu da mrzi muškarce - posavetovala je Dobrojevićeva.

Sandra Rešić je vidno potrešena iznela svoj stav:

- Kad se to usubotu desilo, molila sam Boga da me neko ne prozove da nešto kažem. Ja ne znam kako da pričam sa njom - rekla je Rešićeva, pa je nastavila:

- Ja bih samo volela da ako postoji neki apel, da on nikada ne bude pušten. Hoću da joj kažem jednu stvar. Imaš preveliki teret i ti ovde ne moraš da živiš sa tim teretom - rekla je Sandra

Milan je potom podigao i Lepog Miću da da svoj sud:

- Ja sam pričao sa njom, ona nije htela da uđe. Eto ušla je ovde. Ja nju vidim kao nekog motivatora kad izađe odavde - rekao je Lepi Mića, pa je nastavio:

- Postoji jedan čovek Miki Vujiči, bez ruku i nogu. On je pokazao da on koji je hendikepiran, da je postao veliki motivator. Njoj će Bog da vrati sve - dodao je Mića.

-Želim da je gledam kao nekoga ko je jak u životu i ko je pobedio sve. Tebi će život vratiti sve - rekao je Mića.

Milana Šarac Mima je izjavila kako se saosećala sa Viktorijinom pričom, u pogledu da je i ona odrastala bez roditelja, a evo šta je imala da kaže ovom prilikom:

- Ja ne znam kako je ona mogla tako smireno da priča. Nije moja priča teška, ali sam sticajem okolnosti živela sa babom i dedom, jer je moja mama otišla da radi da bi mi omogućila sve - rekla je Mima.

- Nije mi bila tu kad mi je vila najpotrebnija, pa sam zato rekla da sam se saosetila sa njom - dodala je Mima.

SUBOTIĆKA PLAKALA ZBOG VIKTORIJINE PRIČE Znam kako ti je bilo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Aleksandra Subotić je sledeća imala reč, ap je tom prilikom rekla:

- Ja sam dete dobila isto kao i ona. Iisto sam tako ostala sama sa svojim detetom. Moje dete nije viđalo svog oca, niti želim da ga ikada vidim -rekla je Aleksandra, pa je nastavila:

- Najveća ljubav koju možeš da dobiješ je čjubav svoje dece. Teško je odvojiti se od dece, jer ne postoji veća ljubav od te. Mislim da je to najveći poklon od Boga koji je mogla da dobije. Taj osmeh koji dobijete od vašeg deteta je nešto najelpše i najiskrenije.

- Meni je ta cela priča bila strašna, i ja ne mogu da verujem da postoje takvi monstrumi.Drago mi je da naša država brine o tome. Ne mogu da zamislim šta se to dešava u glavi tih monstruma - rekla je Subotićeva.

SUBOTIĆKA PLAKALA ZBOG VIKTORIJINE PRIČE Znam kako ti je bilo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ja na tebe ne želim da gledam kao na žrtvu, nego kao na borca - dodala je Aleksandra.

- Znam šta su ti neprijatni pogledi. Ja sam bila trudna u drugom razredu srednje škole, kad je išao taj medijski linč. Deca su surova. Saosećam se sa tobom i meni je mnogo žao svega kroz šta si prošla - rekla je Aleksandra.

- Razmišljaj o boljem sutra i ti trebaš da pričaš o tome. Spasićeš mnoge mlade živote i daćeš im vetar u leđa za bolje sutra - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

OPET NIJE ZADOVOLJNA IZGLEDOM Ana Korać smanjuje grudi pred ulazak u "Zadrugu 5". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading