ISPLIVALI DETALJI UGOVORA FILIPA CARA Pred svima otkrio da ima povlašćen položaj, a evo za šta mu neće biti naplaćivane kazne!
Foto: Youtube/Printscreen

Život u zajednici nije lak, posebno kada se u domaćinstvu nalazi 60 različitih osoba koji bi trebalo da dele kuhinju, dnevnu sobu i spavaću sobu, kao što to moraju učesnici rijalitija Zadruga deset meseci. Iako je okruženje u Šimanovcima luksuzno, zadrugari nikako da se naviknu da moraju da poštuju tuđi prostor i kućni red, te da u vreme spavanja ne prave buku.

Rasprava oko kućnog reda dovela je i do toga da je Filip car otkrio šta je njemu dozvolila Milica Mitrović.      

Na Instagramu je isplivao snimak gde se Sandra Rešić žali kako ne može da spava zbog toga što određeni zadrugari prave buku, a posebno je imenovala Filipa Cara.

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA FILIPA CARA Pred svima otkrio da ima povlašćen položaj, a evo za šta mu neće biti naplaćivane kazne!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ovo se odnosi na neke zadrugare, kao što je Filip Car. To je neko koga sam ja zavolela prošle sezone i možemo i mi da se svađamo i da se tučemo, ali on zna koje je moje mišljenje o njemu. Ali Filip Car i oni poput njega prave buku. Ja ovde hoću da odmorim. Od 18 sati, koliko smo budni, ja želim ta četiri da spavam - rekla je Sandra. 

Potom je ustao Filip Car i otkrio da on ima pravo da spava koliko i kad god hoće. 

- Ne možeš mene da spominješ i sad dozvoli meni da kažem, Ja imam spavanje. Mogu da spavam dok ne dođe vreme da treba da dođem za ovaj sto. Znači, mogu da spavam i da prespavam. Samo moram da budem ovde kad je sto. Uvek se trudim da u sobi ne radim to. Kad sam bio najpijaniji, prošle godine su se dešavale situacije, kao ja ne dam ljudima da spavam. Apsolutno poštujem kad se ugase svetla. Juče sam tri puta izašao vani zbog izlazaka i ulazaka ljudi u sobi - rekao je Filip.

Na snimku je onda usledio montažni rez, te u sledećem kadru vidimo kako je Sandra povisila ton dok se Filip direktno obratio kameri.

- Ja mogu da pušim kad hoću. I da se zahvalim teta Milici. Dala mi je dozvolu da zapalim kad god hoću. Hvala - rekao je Car, mahnuo i izašao iz Bele Kuće.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku: 

POTPUNO DRUGA OSOBA! Ovako zapravo Tara Simov izgleda kada skine sve nadogradnje! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading