PRVA REAKCIJA MAJE MARINKOVIĆ NA POLJUBAC JANJUŠA I MARIJANE Oglasila se i poslala snažnu poruku!
Printscreen

Između Marka Janjuševića Janjuša i Marijane Zonjić pao je prvi poljubac, nakon čega se oglasila Janjuševa bivša devojka i Marijanina drugarica, Maja Marinković.

Printscreen

 

Tokom rođendanske žurke Baneta Čolaka, Janjuš i Marijana su sedeli jedno do drugog, zatim je Janjušević privukao Zonjićevu ka sebi i strasno je poljubio, a potom su se gledali i osmehivali.

Povodom poljupca njenog bivšeg i devojke koja joj je, kako izgleda, bila drugarica do ovog momenta, kontaktirali smo Maju.

Printscreen

 

Ona nije moja drugarica, devojka je pokazala da nije moj prijatelj, njihov život, njihova stvar. Imam vezu sa Carem i u te teme ne ulazim, iz poštovanja prema svom dečku ne komentarišem ništa vezano za Janjuša - rekla je Marinkovićeva za gore pomenuti portal.

Janjušević je nakon poljupca pitao Marijanu da se uda za njega, ali i da mu da šansu da se do tada, kako je rekao, iživi.

Daj mi još dve šanse molim, te! Još da se malo iživim dok se ne oženim! Hoćeš da se udaš za mene? Malo da se iživim, pusti me. Ja da budem sa tobom, ti ne bi mogla da se smiriš. Najviše te gotivim u kući! Daj mi još dve šanse - govorio je košarkaš.

Podsetimo, Maja je nakon Zadruge 4 abortirala Janjuševu bebu. Ona seo tome poverila Staniji Doborjević, pa je ta priča pokrenuta u aktulnoj sezoni rijalitija. Janjušević je izjavio da tada nije znao da je Maja u drugom stanju, dok je ona tvrdila da ne govori istinu i da je zbog prekida trudnoće bilapsihički uništena.

MNOGO SAM TE VOLELA, SAD IDEŠ KOD SINA Miljana Kulić u suzama zbog smrti Marine Tucaković, oprostila se od nje emotivnim rečima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading