OTKRIVENO GDE JE SVEŠTENIK KOJI JE SILOVAO VIKTORIJU Meštani se i dalje sećaju ovog zločinca!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ona je istakla kako je to opšte poznata stvar i da je on osuđen na 5 godina zatvora.

Naime, sveštenik koji je to učininio zove se Milovan Đokić, iz sela Pločica kod Kovina, kako prenose mediji, on se i dalje nalazi na odsluženju kazne od 5 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja maloletnice, a na ovu kaznu osuđen je 2016. godine, prenose domaći mediji.

 

 

- Sa 12 godina (iako su mediji tada pisali da je imala 13 godina) sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. On je imao 58 godina tada, a ja 12 godina - rekla je sinoć Viktorija.

Jeziva priča otkrivena je 2014. godine kada se tada trinaestogodišnja Viktorija požalila tetki, nakon čega su njeni baka i deka inače njeni staratelji prijavili nasilnika policija. Nakon što su meštani saznali za ovaj gnusan zločin, proterali su popa Đokića iz sela, a na njegovo mesto došao je drugi sveštenik.

BONUS VIDEO:

OVAKO JE IZGLEDALA VIKTORIJA NAKON SILOVANJA Isplivala fotografija nastala iz tog perioda!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading