ČEKAM DA ON ZASPI, PA TEK ONDA JA LEGNEM Jovana Ljubisavljević priznala kolko joj nedostaje Stefan, pa otkrila kako će mu pomoći!
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević nedavno je ispratila svoju jaču polovinu u "Zadrugu 5", otkrila je i kako je to uticalo na nju i vezu sa Stefanom Karićem.

Ona je na samom početku otkrila da redovno prati Stefana i njegovo učešće u najgledanijem rijaliti šou programu.

- Spavam manje od Stefana, spavam onoliko koliko mi vreme dozvoli, a u stvari mi ne dozvoljava uopšte, tačnije ja sam se malo preopteretila, što je normalno. Ispratila sam ga pod malo neočekivanim uslovima i sad čekam da on zaspi i da prestane da se mrda u krevetu, onda dok se ja uspavam... Onda navijem sat kako bi ustala pre njega, pratim sve, prosto to je normalno. Nadam se da ćemo izugrati sve, s obzirom da nam je prethodna sezona bila turbulentna, to me negde teši da se ništa loše neće desiti, a kada smo to prošli, prićećemo i ovo, ali da je teško, teško je. Čudno je bez njega, ipak se nismo razdvajali – rekla je jovana, pa oktriva kako im je bilo na zajedničkim putovanjima ovog leta:

- Prelepo nam je bilo – rekla je Ljubisavljevićeva, pa briznula u plač.

- Stvarno je bilo lepo, ne bih se uopšte razdvajala od njega tih mesec i po dana koliko smo bili zajedno napolju, nedostaje mi zaista mnogo, ali moram da mu šaljem pozitivnu energiju, jer on to sve oseća. Tačno kad je meni teško u nekim momentima, odmah ga tražim po strimovima i vidim da je spustio glavu, i to su trenuci gde oboje proživljavamo iste stvari i stvarno ću se truditi da ubuduće upotpunim svoj život i da se zanimam nečim što će da me pokrene, jednostavno će truditi da mu šaljem pozitivnu energiju – zaključuje Jovana u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

ŽENI SE BANE ČOLAK! Ivana Krunić i on svoju ljubav krunisaće brakom, a evo kada!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lana

20.09.2021 03:38

rasplakace me dvogrba kamila! zlo koje sve smisljeno radi,ne spava jer mora posle oci da mu vadi,ceka greske.. odlicni su jedno za drugo,pravi raspar,kako fizicki tako i mentalno!