NAKON JEZIVOG PRIZNANJA O SILOVANJU! Viktorija se slomila od bola, zajecala na sav glas, voditelj poslao jasnu poruku svim ženama u Srbiji!
Printscreen

U toku sinoćnje emisije "Pitanja novinara", Darko Tanasijević je podigao Viktoriju Mitrović koja je u toku izlaganja ispričala sve o brutalnom silovanju od strane sveštenika u svom rodnom mestu i to u prostorijama svetinje.

Naime, njeno izlaganje su pomno pratili što zadrugari, što novinari u studiju, a i gledaoci kraj malih ekrana koji nisu mogli da zadrže suze i bol na ovu bolnu ispovest sa kojom se nažalost suočava sve veći broj devojaka i žena, a u vremenu u kakvom živimo, jako mali broj se i usudi da javno progovori o tome.

Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 - ispričala je Viktorija svoju bolnu priču.

Nakon što je ispričala detalje svoje jezive i užasne prošlosti i zverstvu kroz koje je prošla zadrugarka se slomila i zajecala pred svima. Zadrugari su je opkolili i zagrlili, ali je ona neutešno jecala i nije mogla da dođe sebi.

Smirila se tek nakon što je prošetala van Bele kuće i uz prisustvo pojedinih zadrugara ispričala kako je za nju ovo veoma bolna tema, ali da je znala da će se sve kad tad saznati.

Viktorija je takođe molila zadrugare da je ne žale i da njoj žaljenje nije potrebno budući da je to prošlost i da je taj čovek dobio šta zaslužuje kao i da je ona jaka osoba koja je prebrodila gnusne stvari koje joj je sveštenik uradio sa samo 12 godina.

NAKON JEZIVOG PRIZNANJA O SILOVANJU! Viktorija se slomila od bola, zajecala na sav glas, voditelj poslao jasnu poruku svim ženama u Srbiji!

Printscreen

 

Podsetimo, ovo nije prva teška i bolna tema koja je isplivala u Zadruzu, ali je svakako jedna od najtežih budući da se radi o veoma mladoj devojci koja je ostala bez roditelja i prošla kroz pakao u životu.

Podsetimo, nakon ovog njenog izlaganja voditelj Darko Tanasijević koji je i sam iz mesta blizu Viktorije i potvrdio je ovu njenu priču, bio je slomljen ovim izlaganjem i momentalno je poslao jasnu poruku svim ženama u Srbiji da ne ćute i bore se protiv ovakvih užasnih stvari.

SILOVAO ME JE SVEŠTENIK SA 12 GODINA I JURIO JER JE HTEO JOŠ! Viktorija otkrila stravične detalje svoje prošlosti, novinari i zadrugari zanemeli od šoka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading