NASTAVLJA SE HAOS! Mensur gađao Dejana, Dragojević se zaleteo na njega, obezbeđenje uletelo momentalno!
Printscreen

U toku je sastanak. Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da izglasaju najveće oduševljenje i razočarenje. Ovonedeljni vođa Đole Kralj dao je reč Olji Vampirici.

- Imamo vrline i mane. U startu sam govorila da se stari ponašaju bahato. Sandru ću izvojiti, nekako mi se dopala. Vidim koliko se brine za šou i kuću - rekla je Olja.

Naredna zadrugarka koja je glasala bila je Milica Veselinović.

- Pre nego što smo ušli nije mi se dopao njegov stav. Nismo imali komunikaciju. Njegovo ponašanje mi se nije svidelo. Ispostavilo se drugačije kad smo ušli. Što se tiče razočarenja, niko me nije razočarao - rekla je ona.

Printscreen

 

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Aleksandar Bogunović Zverka.

- Niko mi nije stao na žulj, da bih mu zamerio i vratio. Najviše mi je prirastao Sale ludak, najluđi. Jeste malo prošlo vremena - pričao je on.

Njegovo izlaganje prekinula je još jedna u nizu rasprava Dragojvića sa Mensurom, a onda mu je Dejan doneo vlažnu maramicu sa kojom je Mensur obrisao patike, a zatim je bacio Dejanu u lice na šta je on potegao flašicu sa vodom i rekao:

- Da polijem? - rekao je Dejan.

- Neee - odmah je odreagovala Dalila.

SILOVAO ME JE SVEŠTENIK SA 12 GODINA I JURIO JER JE HTEO JOŠ! Viktorija otkrila stravične detalje svoje prošlosti, novinari i zadrugari zanemeli od šoka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading