SVE SE SAZNALO! Otkriven Mensurov tajni plan, ovo je razlog zbog kog je smuvao maloletnu Milicu Veselinović!
Printscreen

Kontroverzni zadrugar Mensur Ajdarpašić, uplovio je u romansu sa maloletnom Milicom Veselinović što je izazvalo oprečne reakcije javnosti.

Svi se pitaju, kako se to tako dogodilo brzo, a mi sada saznajemo od izvora bliskog Mensuru da je to njegova taktika i opsednutost mladim devojkama.

Printscreen

 

- Mensur je nakon Mine odlučio da promeni ploču i počne da se zabavlja sa mlađim devojkama. Takve mu za sada prijaju i želi da iskusi nešto novo - priča izvor blizak Mensuru za pomenuti list i dodaje:

- Želi da ima devojku bez silikona i bilo kakvih operacija kakve je Mina imala. Promenio je svoj ukus preko noći i svi su se totalno iznenadili. Valjda ne želi da ga nijedna nova devojka podseća na bivšu Minu - zaključuje izvor.

SILOVAO ME JE SVEŠTENIK SA 12 GODINA I POSLE JURIO JER JE HTEO JOŠ! Viktorija otkrila stravične detalje svoje prošlosti, novinari i zadrugari zanemeli od šoka!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Rea

19.09.2021 11:37

Odvratan,nadobudan momak!!Odmah napolje!!!

Boško

19.09.2021 20:35

Stid i sram za muški rod. Sramota. Izbacite ga dok neko ne strada.

Stanka

29.09.2021 12:07

Ma šta on siromah zna šta je lepo ponašanje ,dete ulice,najamnik iz jedne teške sirotinje.Mensur bi voleo da bude frajer grdska faca,al tesko; opila ga svetla velikoga grada .