SANJA STANKOVIĆ O BEBI I PARTNERU Bivša zadrugarka otkrila detalje veze sa novim dečkom, a evo gde kupuje stan!
Foto: Printscreen/instagram

Sanja Stanković poznata zadrugarka i bivša devojka Jovane Tomić Matore prošla je kroz turbulentan period, u prethodnoj sezoni "Zadruge" nije baš briljirala i nije bila zadovoljna učešćem pa je rešila da promeni život iz korena. 

Lepa Stankovićeva je otkrila mnoge pikanterije iz svog života, kao i činjenicu da sada živi sa majkom.

Na pitanje kako se oseća, odgovorila je:

- Super se osećam, bila sam malo u Parizu da odmorim, mada nisam mnogo odmarala, više sam šopingovala i obilazila, ali zaista sam super. Ne bih otkrivala sumu koju sam potrošila , ranije sam bila mnogo veća šopingholičarka, ali sada su mi se prioriteti promenili, pa mora negde da se povuče ručna i zavije slavina, ali ranije sam baš mnogo trošila novac na garderobu.

Na pitanje šta joj je sada najveći prioritet, Sanja je ko iz topa odgovorila:

- Stan, čekam mamu da dođe pa da zajedno gledamo koji ćemo kupiti, pa se osvrnula na to da je to od novca iz rijalitija. Novac je iz Zadruge, ali mama će se ubaciti da pomogne jer u Beogradu nisu baš jeftini stanovi, pogotovu tamo gde ja želim da živim, a to je Vračar, moja mama nije za Vračar, ali videćemo već.

Stankovićeva je otkrila i da je u srećnoj vezi: 

-  Imam dečka, bili smo zajedno u Parizu, već mesec ipo dana smo zajedno, rekla sam skoro, taj čovek već dve godine pokušava da dođe do mene, duži vremenski period sam ga kulirala, a on mi je pisao, ni u malom mozgu mi nije bilo da će biti sa njim, jer mi se nikada nije ni sviđao, ali bio je uporan. Na prvom mestu me poštuje, a vidim kako se ophodi prema svojoj deci, pošto ima decu i to me je kupilo. Videćemo u kom pravcu će voditi naša veza, a svakako bih volela da se ostvarim kao majka, i to baš sa njim.

MENSUR NASRNUO NA CARA I GAĐAO GA FLAŠOM Nastao opšti haos, intervenisalo obezbeđenje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading