MOŽE LI SE*SEPILNIJE?! Aleksandra stajlingom raspametila sve, bujne grudi stavila u prvi plan, a svi su primetili ovaj detalj na zadrugarki!
Printscreen

Aleksandra Nikolić je otkrila da li se viđala sa Janjušem nakon Zadruge i u kakvom su sada odnosu, a svi su primetili njen duboki dekolte koji je imala u emisiji.

- Sreli smo se par puta slučajno. U etno selu smo se sreli. Ne znam zašto se polemiše o tome da li sam bila sa Janjušem ili ne, da li smo imali s*ks ili ne. Pa sve i da jesmo, to je samo moja stvar. Ne može da se nađe opravdanje za te stvari. Bila sam u tom etno selu, sa prijateljima, bila je tu i moja sestra, Janjuš je bio tamo, par puta smo se sreli tamo. Čak smo se sreli i na jednom splavu, a da li smo bili zajedno ili ne, neću pričati o tome - kaže Nikolićeva.

Osvrnula se i na svoj trenutni odnos sa Janjušem, nakon svega što se izdešavalo u rijalitiju i nakon njega:

- Nismo se svađali, u dobrim smo odnosima. Taj čovek mene nikad nije uvredio, niti mi je pričao neke ružne stvari. Eto to što se desilo u Zadruzi, desilo se. U korektnim smo odnosima, vidim da me pozdravio pre neki dan, poslali su mi klip, lepo - rekla je Aleks u emisiji ''Pitam za druga''.

Mnogi su primetili da Aleksandra nakon burnog perioda u Zadruzi i skandala koji su je pratili blista i da je cela situacija iza nje.

SLAVLJE U DOMU NENADOVE BIVŠE! Ovaj datum je jako bitan u Ivaninom životu, Brenina snajka i Vladimir prvi čestitali, a Tomovićeva poruka sve raznežila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading