VREĐALI JE ZBOG IZGLEDA Sandra Rešić smršala 28 kilograma, a onda doživela torturu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč pevačici, kako bi mogla da odgovori na otpružbe koje su iznete u klipu.

VREĐALI JE ZBOG IZGLEDA Sandra Rešić smršala 28 kilograma, a onda doživela torturu!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Šokirana sam. Ovde sam 10-12 dana, nisam nikome prišla i pričala loše o Olgi. Pre Zadruge sam rekla da smo bile drugarice i sve najbolje sam rekla. Sa Miroslavom sam bila pet i po godina, Olgu nisam videla jače od šest godina. Nikad nisam krila da sam bila punija. Postoje moje slike i snimci pre i posle, koje sam stavila na Instagram. Za mene to nije uvreda. Ovo je drugi klip kako čujem: "Je l' znaš kakva je ona bila?". Način na koji ona komentariše je uvreda, meni nije. Ponosna sam na kilograme koje sam skinula. Sinoć posle celokupne rasprave nisam nastavila da pričam o njoj. Krenula je da iznosi stvari, volela bih da čujem šta je to, jer ne znam - govorila je Sandra.

- Govorila sam joj da treba da smrša - ubacila se Olga.

- Sa svojom radnom pevačicom sam krenula, ona me je terala. One su prestale, ja sam ostala u teretani, smršala sam 28 kilograma. Apsolutno me nije ona odgovorila. Volela bih da Olga ustane i kaže šta ima - odbrusila je Rešićeva.

- Neću ovde da iznosim ništa. Bile smo drugarice, pitajte nju. Bila sam ljuta. Tebe(Karića) znam ceo život, nismo se družili, a više si mi prišao - rekla je Olga.

VREĐALI JE ZBOG IZGLEDA Sandra Rešić smršala 28 kilograma, a onda doživela torturu!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Prvih nedelju dana namerno nisam bila najbliža sa njom. Posle nedelju dana sam joj rekla da sam vrlo lako mogla da je stavim u svoju suknju, tako se nikad ne bi snašla u rijalitiju. Videla sam da ima svoje društvo. Uopšte me nije sramota da se družim sa njom - govorila je Sandra.

- Apsolutno, jedna o drugoj znate mnogo i plašite se da iznesete suštinu - ubacio se Mihić.

- Ja namerno nisam htela. Pre bilo kakve frke, pre ponedeljka. Stajale smo ispred prodavnice, čekale smo momke. Bolje za tebe da te nisam vukla za ruku.

- Da li si rekla da je se*s karta za opstanak? - pitala je Stanija.

- Ne, jer ni ne mislim da je karta za opstanak. Je l' razumeš da to nije razlog? - rekla je Sandra.

- Je l' misliš da se uobrazila Sandra? - pitala je voditeljka Olgu.

- Da - odgovorila je ona.

- Bila sma svedom sotuacije, celokupnog događaja. Olgi već tri dana pričam da bih volela da ode i popriča sa Sandrom. Hoću da znam šta se dešava tu, jer ja sam uvučena. Ja sma joj rekla da joj kaće u facu, to što meni govori i Banetu - pričala je Irma.

- Čujem šta priča Irma, ne znam da li ste čuli kad je rekla da je molila Boga da Sandra ne uđe. Kako očekujete da treba da je dočeka? Ispada da si ovu priču scenirala napoljuu i samo je donela i scenirala. Prava drugarica, pričaš o drugarstvu koje traje 15 godina, znali su vam se roditelji. Spominje se Sandrim pokojni otac, ne znam čime se sve služite - nadovezala se Dalila.

- Olga sticajem okolnosti, njeni prijatelji su prijatelji Matore i mene. Ona sama sebi kreira priče. Nisam lovačko društvo da nekoga ovde čuvam. Mogu da izađem u zaštitu. Ona je sad rekla da stavlja tačku. Vi ste počeli priču i neko drugi stavlja tačku. Ona je počela, ti si prihvatila. Olga se poziva da je neke stvari nju Bane nagovorio - komentarisao je Lepi Mića.

- Ona je rekla da je Bane nju izdao - ubacila se Sandra.

- Tri osobe su imale isto mišljenje, protiv nje, sad se to promenilo - dodao je Mića.

- Nema izdaje sa moje strane. Znam je 15 godina, mogao bih da iznesem nešto, a nisam. Hoću javno da se izvinim što sam prevrnuo sto, ja nisam agresivan. To je bio trenutak kad mi je rekla da tebe poznaje - komentarisao je Bane Đokić.

- Znači ti si rekao za oca? - pitala je Sandra.

- Rekao sam to samo kao primer - odogovorio je Bane.

BONUS VIDEO:

HTELA JE SLOBI DA OPROSTI LUNU Nadica otkrila da je nagovala Kiju da ima dete s Radanovićem nakon Zadruge!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading